Σαλαμίνα: Μηνυτήρια Αναφορά για την απομάκρυνση των σαπιοκάραβων από Αρχαίο Λιμάνι

Σαλαμίνα: Μηνυτήρια Αναφορά για την απομάκρυνση των σαπιοκάραβων από το Αρχαίο Λιμάνι

NEWS Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΑ!!!!

Όχι άλλη καπηλεία των αγώνων που κατηγορούσατε και λοιδορούσατε.

Μετά από τις αλλεπάλληλες καταγγελίες στις αρμόδιες αρχές για τα σαπιοκάραβα τα οποία βουλιάζουν στο Αρχαίο λιμάνι της Σαλαμίνας , την 14/2/2022 προβήκαμε σε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Την 3/5/2022 κληθήκαμε εκ νέου να καταθέσουμε στον Εισαγγελέα συμπληρωματικά στοιχεία κάτι το οποίο κάναμε. Ενημερωθήκαμε δε τότε ότι με εντολή του Εισαγγελέα γίνεται επιτόπια έρευνα στον χώρο όπου βρίσκονται τα σαπιοκάραβα, ενώ σύντομα θα υπάρξουν ευθύνες πώς ήρθαν τα πλοία και γιατί παρέμειναν επί 3 χρόνια και βούλιαζαν το ένα μετά το άλλο.

Δείτε ακόμα:  Σοκ στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη: Πεντάχρονο παιδί έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας

Με χαρά μας διακρίνουμε, ότι χθες 13/5 αναχώρησε για διάλυση στην Τουρκία το πλοίο «Θεόφιλος» ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα.

Μετά την μηνυτήρια αναφορά που είχαμε καταθέσει κατά του Λιμεναρχείου Πειραιά για τα πλοία που έδιναν στην Κυνόσουρα και δικαιωθήκαμε, άλλη μία ενέργεια μας δικαιώνεται.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Παναγόπουλος και η πλειοψηφία και όσοι τους στηρίζουν, επί δύο χρόνια όχι μόνο δεν έκαναν ούτε ένα έγγραφο για την μετατροπή της Σαλαμίνας σε Νεκροταφείο πλοίων , αλλά αντίθετα δικαιολογούσαν το Ναυπηγείο που τα φιλοξενούσε.

Τελειώνοντας λέμε σε αυτούς που αρέσκονται μόνο στις ωραίες φωτογραφίες.

Θέλει αρετή και τόλμη η ειλικρίνεια.

Όχι άλλη καπηλεία των αγώνων που κατηγορούσατε και λοιδορούσατε.

Ο Αγώνας συνεχίζεται!!!!!

Επιτροπή Διάσωσης Αρχαιολογικών Χώρων της Σαλαμίνας

Newsroom | Pireas News