Σαλαμίνα: Σάπια κρέατα σε άπορες οικογένειες «μοίρασε» η Περιφέρεια Αττικής

Σαλαμίνα: Σάπια κρέατα σε άπορες οικογένειες «μοίρασε» η Περιφέρεια Αττικής

NEWS Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν μετά την έγγραφη καταγγελία του ΕΦΕΤ προς το Αστυνομικό Τμήμα Σαλαμίνας, για διάθεση ακατάλληλων κρεάτων στους άπορους του νησιού.

Συγκεκριμένα η Περιφέρεια Αττικής (η οποία είναι αρμόδια) μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ, προχώρησε στην παράδοση των ακατάλληλων τροφίμων στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, προφανώς χωρίς να ληφθεί υπόψιν η αναφορά του ΕΦΕΤ.

Από τη μεριά της η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου Σαλαμίνας, σύμφωνα με πληροφορίες του kedenews, ενημερώθηκε για την ακαταλληλότητα των τροφίμων μέσω email, με την επισήμανση της άμεσης ανάκλησής αυτών. Ωστόσο τα τρόφιμα είχαν ήδη μοιραστεί στους δικαιούχους.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Παντελής Διολέτης ερωτηθείς, δήλωσε ότι το θέμα είναι προς διερεύνηση, και ότι η υπόθεση αφορά την Περιφέρεια Αττικής. Σχετικά με την ανάκληση των τροφίμων, ορισμένοι δικαιούχοι πρόλαβαν να ενημερωθούν εγκαίρως. Άγνωστο παραμένει ωστόσο για τους υπόλοιπους που δεν ενημερώθηκαν εάν προχώρησαν στην κατανάλωση.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο βουλευτής του Σύριζα Γιάννης Ραγκούσης, με σειρά ερωτημάτων προς τα υπουργεία Εργασίας και Εσωτερικών, αφήνοντας αιχμές για τον Περιφερειάρχη Αττικής, ο οποίος όπως καταγγέλλει ο κ. Ραγκούσης έσπευσε να δηλώσει ότι δεν μοιράστηκαν σάπια κρέατα, πριν τον έλεγχο του ΕΦΕΤ.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πειραιάς: Μεγάλη κυκλοφοριακή μελέτη για όλη την πόλη από την περιφέρεια Αττικής

Newsroom | Pireas News