Σε διαθεσιμότητα τρεις αστυνομικοί και ΕΔΕ για την απόδραση πέντε κακοποιών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σάλο έχει προκαλέσει η μαζική απόδραση μέσα από το Τμήμα Μεταγωγών
Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. σε βάρος ενός αξιωματικού και τεσσάρων κατώτερων αστυνομικών του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Χανίων, ενώ τρεις τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, για την απόδραση των πέντε κρατουμένων από τα κρατητήρια της υπηρεσίας, σήμερα τα ξημερώματα.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει: «Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, σε βάρος πέντε αστυνομικών (Αξιωματικού και τεσσάρων κατωτέρων) του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Χανίων, σχετικά με περιστατικό απόδρασης πέντε κρατουμένων, που έλαβε χώρα πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022, από τα κρατητήρια της συγκεκριμένης Υπηρεσίας.
Επιπλέον, σε βάρος τριών εξ’ αυτών (Αξιωματικού και δύο κατωτέρων) ελήφθη το διοικητικό μέτρο της διαθεσιμότητας».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Φόβοι ότι βίαζε και άλλα παιδιά του ο 52χρονος που κακοποιούσε επί 18 χρόνια την κόρη του με νοητική στέρηση

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News