Σε επιχείρηση – αστραπή εντοπίστηκαν δύο φυτείες κάνναβης

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 67 δενδρύλλια
Συντονισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πάταξης της καλλιέργειας κάνναβης, πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου, κατά τις οποίες εντοπίστηκαν, ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 67 δενδρύλλια κάνναβης. Επίσης συνελήφθη Έλληνας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων.
Συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και πραγματοποιήθηκαν σήμερα από το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης και οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο φυτείες με συνολικά 67 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούνταν επιμελώς και βρίσκονταν στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 1,5 μέτρου. Από την έρευνα και την προανάκριση, ταυτοποιήθηκε ως ιδιοκτήτης – καλλιεργητής της μιας φυτείας ο άνδρας που τελικά συνελήφθη.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, σε έρευνα στην οικία του, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: ένα πιστόλι με τον γεμιστήρα του, ένα κυνηγετικό όπλο, μία ξιφολόγχη πολεμικού τυφεκίου, χειροφυλακτήρας κυνηγητικού όπλου, μια γεμιστήρα πυροβόλου όπλου και φυσίγγια. Στους χώρους των φυτειών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα και πειστήρια σχετιζόμενα με την καλλιέργεια των δενδρυλλίων. Η προανάκριση διενεργείται από το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Γλίτωσε τα χειρότερα ποδηλάτισσα σε σύγκρουση με αυτοκίνητο

Newsroom | Pireas News