Σε καραντίνα 1.880 αστυνομικοί – Στην ΓΑΔΑ τα περισσότερα κρούσματα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα στοιχεία γνωστοποίησε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών, Γιώργος Καλλιακμάνης
Η εξάπλωση του κορονοϊού στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας είναι ραγδαία, με τα ενεργά κρούσματα του τελευταίου πενθημέρου να είναι πάνω από 1.700.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, δήλωσε στην ΕΡΤ: «Στην επικράτεια υπηρετούν 56.500 αστυνομικοί και έχουμε καταγεγραμμένα 1.880 κρούσματα. Ο αριθμός είναι μικρός, για να επηρεάζεται η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας». Χαρακτηριστικά ανέφερε, ότι στη ΓΑΔΑ υπηρετούν 17.000 αστυνομικοί και τα κρούσματα είναι 750.
Σε όλη την Ελλάδα νοσηλεύονται 20 μόλις αστυνομικοί είπε και σημείωσε ότι «δεν υπάρχει πρόβλημα με τους αστυνομικούς, γιατί το 81% των συναδέλφων μου είναι εμβολιασμένοι και νοσήσαντες».
Θεοδωρικάκος: Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας
Για τα κρούσματα στην ΕΛ.ΑΣ. αναφέρθηκε και ο υπουργός Προστασίας του Πόλιτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σημειώνοντας: «Η Ελληνική Αστυνομία είναι τμήμα της κοινωνίας και υπάρχουν αστυνομικοί οι οποίοι έχουν νοσήσει. Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στη λειτουργία των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας και ιδιαίτερα στις υπηρεσίες αιχμής που αφορούν την ασφάλεια. Θέλω να σας αναφέρω ότι ο αριθμός των αστυνομικών που βρίσκονται σε νοσοκομεία είναι μόλις 20 από τη συνολική δύναμη των 56.500 και γι’ αυτό δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας».
«Υπάρχει απόλυτη ετοιμότητα και υλοποίηση των σχεδιασμών ώστε η Ελληνική Αστυνομία να προσφέρει το κρίσιμο αγαθό της ασφάλειας στους πολίτες», κατέληξε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  «Όχι» από τον Άρειο Πάγο στους δικηγόρους για τα στατιστικά για τις καθυστερήσεις έκδοσης αποφάσεων

Newsroom | Pireas News