«Σε κάθε καθυστέρηση ενημερώνεται μόνο ο ρυθμιστής κυκλοφορίας των Αθηνών» – Ξεσπά ο σταθμάρχης Παλαιοφαρσάλου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Εκεί που εκπαιδεύτηκε ο 59χρονος δεν υπάρχει πίνακας ελέγχου»
Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη.
Την Πέμπτη απολογήθηκε ο επιθεωρητής του ΟΣΕ, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος. Υπενθυμίζεται πως στην απολογία του ανέφερε μεταξύ άλλων πως είχε πραγματοποιήσει συνάντηση με τους σταθμάρχες της Λάρισας, από τους οποίους κανείς δεν του ανέφερε το παραμικρό ζήτημα.
Ανάμεσα στα ονόματα που ειπώθηκαν από τον επιθεωρητή ήταν και αυτό του σταθμάρχη Γιώργου Ζήνδρου, ο οποίος είχε ερωτηθεί εάν ο 59χρονος είναι έτοιμος να αναλάβει νυχτερινή υπηρεσία και φέρεται να μην έφερε κανείς αντίρρηση.
Ο κ. Ζήνδρος, προέβη σε δηλώσεις εκφράζοντας την αντίθεσή του σε πολλά.
Για το γεγονός ότι ο προφυλακισμένος επιθεωρητής του επέρριψε ευθύνες και ότι όφειλε ν ενημερώσει για την καθυστέρηση του Intercity 62, ο κ. Ζήνδρος ανέφερε πως, «Ποιόν να ενημερώσω; Αυτόν να ενημερώσω ή τη Λάρισα; Σε κάθε καθυστέρηση ενημερώνεται μόνο ο ρυθμιστής κυκλοφορίας των Αθηνών. Τώρα, για τη Λάρισα δεν γίνεται να μην ενημερώθηκε η Λάρισα. Αφού αυτή έδιωξε τρένο αυτή, το 63. Δεν γίνεται δηλαδή να μην ξέρει η Λάρισα ότι έχει καθυστέρηση το τρένο. Αφού έκανε διασταύρωση στο Παλαιοφάρσαλο. Μονή γραμμή είχαμε εμείς μεταξύ Λάρισας και Παλαιοφαρσάλου».
Είχε εκπαιδεύσει τον 59χρονο σταθμάρχη;
«Εγώ δεν τον εκπαίδευσα ούτε μία μέρα. Αυτό είναι γραπτό, φαίνεται. Τις υπηρεσίες τις έχει όλες ο Ανακριτής. Αυτός (σ.σ. ο 59χρονος σταθμάρχης) εκπαιδεύτηκε έναν μήνα στην Καλαμπάκα και έναν μήνα στο Λιτόχωρο. Εκεί δεν υπάρχει πίνακας ελέγχου. Μία μέρα ήταν να έρθει στο Παλαιοφάρσαλο και αυτήν έφυγε. Θα μιλήσω για όλα στον Ανακριτή».

Δείτε ακόμα:  Εκρήξεις τη νύχτα στη ΔΟΥ Αμαρουσίου και σε ΑΤΜ στο Σισμανόγλειο

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News