Σε πλειστηριασμό βγαίνει αύριο η τριώροφη μεζονέτα στο Ψυχικό

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στα 645.000 ευρώ – «Δεύτερη ευκαιρία» ζητά ο δικηγόρος του
Σε πλειστηριασμό βγαίνει αύριο 27 Απριλίου η τριώροφη μεζονέτα του Πέτρου Φιλιππίδη στo Ψυχικό, με τιμή εκκίνησης τα 645.000 ευρώ.
Ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» είπε, ότι θα προσπαθήσει να ανασταλεί ο πλειστηριασμός, καθώς ο ηθοποιός βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση. «Η αλήθεια είναι, ότι την επόμενη Τετάρτη είναι προγραμματισμένος ο πλειστηριασμός του σπιτιού του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό. Μέχρι και αύριο το πρωί θα κάνω μεγάλη νομική προσπάθεια να ανασταλεί… Δεν ζητάμε ιδιαίτερη μεταχείριση, ζητάμε αυτό που γίνεται για τόσους πολίτες με οικονομικά προβλήματα να γίνει και για τον Πέτρο Φιλιππίδη» είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια δεινή οικονομική κατάσταση. Το δικαστήριο έχει ξεκινήσει και ήδη από τις πρώτες μέρες αποδεικτικής διαδικασίας οι ισχυρισμοί της άλλης πλευράς έχουν αρχίσει να καταρρέουν… Θα προσπαθήσω να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον Πέτρο Φιλιππίδη και να μην εκπλειστηριάσουν το σπίτι της οικογενείας του» σημείωσε. Κατέληξε σε λέγοντας ότι «εκεί μεγάλωσε και γεννήθηκε το παιδί του. Ελπίζω να μη δείξουν τον σκληρό τους χαρακτήρα οι τραπεζίτες… Κάνω έκκληση και μέσα από τις εκπομπής σας».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πέταξαν δέμα με ναρκωτικά και κινητό τηλέφωνο μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού

Newsroom | Pireas News