Σε πόρτα ξενοδοχείου στο σημείο που πυροβολήθηκε ο 16χρονος βρέθηκε η δεύτερη σφαίρα του αστυνομικού

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αν αποδειχθεί ότι είχε παρόμοια τροχιά με αυτήν που βρήκε τον νεαρό Ρομά στο κεφάλι, καταρρίπτεται το επιχείρημα περί προειδοποιητικής βολής στον αέρα
Νέα στοιχεία προέκυψαν στην υπόθεση του πυροβολισμού του 16χρονου Ρομά από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη.
Σήμερα το πρωί βρέθηκε και δεύτερη σφαίρα καρφωμένη σε πόρτα παρακείμενου ξενοδοχείου, στην περιοχή του πυροβολισμού. Η σφαίρα έχει ήδη παραληφθεί από την Εγκληματολογική Υπηρεσία και θα εξεταστεί, αν είχε παρόμοια πορεία με την πρώτη, που τραυμάτισε στο κεφάλι τον 16χρονο. Αν κάτι τέτοιο αποδειχθεί, θα σημαίνει αυτόματα, ότι ο κατηγορούμενος αστυνομικός δεν πυροβόλησε στον αέρα ως προειδοποιητική βολή, για να σταματήσει το όχημα που οδηγούσε ο νεαρός Ρομά.
Στο μεταξύ, στο Δικαστικό Μέγαρο παρουσιάστηκαν το πρωί οι γονείς του 16χρονου με τον δικηγόρο τους, Θεόφιλο Αλεξόπουλο, προκειμένου να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής. “Εμείς το μόνο που θέλουμε, είναι δικαιοσύνη. Να τιμωρηθεί και να μπει μέσα, γιατί πυροβόλησε έναν 16χρονο… Ο γιος μου ήταν το καλύτερο παιδί, αν και έκανε αυτό που έκανε, ζητάμε συγνώμη, δεν έπρεπε να τον πυροβολήσουν…” δήλωσε συντετριμμένος ο πατέρας του Κώστα Φραγκούλη εξερχόμενος από τα δικαστήρια. Δίπλα στον πατέρα του 16χρονου στεκόταν η μητέρα του, που ζήτησε δικαίωση.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ζευγάρι ομοφυλόφιλων καταγγέλλει ότι τους έδιωξαν από ταβέρνα επειδή «ενοχλήθηκαν οι θαμώνες»

Newsroom | Pireas News