Σε στραγγαλισμό αποδίδεται ο θάνατος του 75χρονου στην Μεσαιωνική Πόλη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το γεγονός, ότι δεν φαίνεται να υπάρχουν στοιχεία διάρρηξης στο σπίτι του, δείχνει, ότι πιθανόν ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος
Σε στραγγαλισμό αποδίδεται σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου από τον Ιατροδικαστή Ρόδου, Παναγιώτη Κοτρέτσο, ο θάνατος του 75χρονου στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης.
Ο 75χρονος βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης στο σπίτι του, που βρίσκεται στην οδό Ειρήνης στη Μεσαιωνική Πόλη, από στενό συγγενικό του πρόσωπο που ενημέρωσε και την αστυνομία. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο 75χρονος βρέθηκε να έχει δεμένα τα χέρια, ενώ στο λαιμό είχε θηλιά.
Η νεκροψία-νεκροτομή έγινε χθες και σύμφωνα με πληροφορίες ο Ιατροδικαστής Παναγιώτης Κοτρέτσος σύμφωνα με τα ευρήματα έχει καταλήξει την αιτία θανάτου, που είναι ο στραγγαλισμός του 75χρονου. Χρονικά ο θάνατος τοποθετείται την προηγούμενη ημέρα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου στρέφονται στον στενό και στον ευρύτερο κύκλο, που δραστηροποιούνταν ο 75χρονος. Το γεγονός, ότι δεν φαίνεται να υπάρχουν στοιχεία διάρρηξης στο σπίτι του, δείχνει, ότι πιθανόν ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πέθανε η μητέρα της

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News