ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Σε τουλάχιστον τρεις εμπρησμούς φέρεται να εμπλέκεται ο 45χρονος συλληφθείς στον Αυλώνα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Είχε προσανάμματα, φλόγιστρο και πευκοβελόνες και εξακριβώθηκε ότι είχε βάλει φωτιά σε αρκετά σημεία στην περιοχή
Σε τουλάχιστον τρεις εμπρησμούς έχει ταυτοποιηθεί ότι εμπλέκεται ο 45χρονος συλληφθείς για εμπρησμό στον Αυλώνα.
Η Αστυνομία βρήκε στο απίτι του προσανάμματα, φλόγιστρο και πευκοβελόνες. Ο 45χρονος εντοπίστηκε στον Αυλώνα και κατά τη διάρκεια της προανάκρισης εξακριβώθηκε, πως είχε βάλει φωτιά σε αρκετά σημεία ευρύτερα στην περιοχή. Υπενθυμίζεται, ότι χθες πραγματοποιήθηκαν τέσσερις προσαγωγές υπόπτων, εκ των οποίων η μία αφορούσε τον προαναφερθέντα και μετατράπηκε σε σύλληψη.
Η Ελληνική Αστυνομία, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, σε πλήρη συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα, συνδράμει καίρια στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών: δημιουργεί εκατοντάδες μπλόκα ελέγχου, εμποδίζει την πρόσβαση σε ορεινούς όγκους, κινητοποιεί πολύτιμες δυνάμεις, μεριμνά για τις εκκενώσεις και την ασφαλή απομάκρυνση κατοίκων και περιπολεί έξω από κατοικίες και επιχειρήσεις που είτε έχουν εκκενωθεί, είτε έχουν υποστεί ζημιές.
Στο πλαίσιο αυτού του πλαισίου δράσης, χθες στην Πάρνηθα και στον Αυλώνα Αττικής -από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης επάλληλων εστιών φωτιάς- έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που χτένισαν την περιοχή. Η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει τις περιπολίες, συνδράμοντας το Πυροσβεστικό Σώμα όπου χρειάζεται και όπου της ζητείται, με βασικό γνώμονα την προστασία της ανθρώπινης ζωής και τη διασφάλιση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των πρωτοβουλιών στήριξης των πυρόπληκτων στη Β. Εύβοια

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News