Σεραφείμα Καμπούρη: Η πρώτη δημιουργός παγκοσμίως που έχει φτιάξει το σήμα του Ολυμπιακού με την τεχνική 3d origami!

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το σήμα του Θρύλου με την τεχνική 3d origami!

 Η Σεραφείμα Καμπούρη είναι η πρώτη δημιουργός παγκοσμίως που έχει φτιάξει το σήμα του Ολυμπιακού με την τεχνική 3d origami

Ο χάρτινος Ολυμπιακός είναι μια κατασκευή που έχει γίνει με την τεχνική του 3d origami, δηλαδή πολλά χαρτάκια διπλωμένα από 9ς φορές το καθένα . Απαιτεί πολύ χρόνο και υπομονή καθώς για το συγκεκριμένο έργο χρειάστηκαν πάνω από 10.000 χαρτάκια,

Το Οριγκάμι είναι μια Ιαπωνική τέχνη και προέρχεται από τις συλλαβές όρι και κάμι, που σημαίνουν η αναδίπλωση του χαρτιού.

Το χαρτί που χρησιμοποιείται για το οριγκάμι μπορεί να είναι οποιοδήποτε τετράγωνο χαρτί.

Δεν χρησιμοποιείται μόνο ως εικαστική τέχνη και τρόπος διασκέδασης, αλλά έχει εφαρμογές και σε τομείς όπως τα μαθηματικά, η αρχιτεκτονική, η ιατρική (ως μέθοδος θεραπείας) κ.ά.

Το οριγκάμι είναι καλό για εσάς καθώς αναπτύσσει την συγκέντρωση και την δημιουργικότητα.

Λίγα λόγια για την δημιουργό  Σεραφείμα Καμπούρη

Είναι Διδάκτωρ  στο Οριγκάμι και  Τελειόφοιτη της ειδικότητας Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων ενώ ασχολείται επαγγελματικά με τις Διακοσμήσεις σε χώρους (παιδικα παρτυ, βαφτίσεις, γάμους)

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  «Μπάτσα» στην Μπάρτσα ο Ολυμπιακός – «Κλείδωσε» την 3η θέση

Το κουτούκι του παίδαρου

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.