«Σιγά τις οικογένειες που έχουν χάσει παιδιά!»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Άντε φύγετε από εδώ ανόητη»
Τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στις απαράδεκτες δηλώσεις για τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα βγήκε να εξηγήσει ο Κωνσταντίνος Τζούμας στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» στον ΑΝΤ1 αλλά μόνο χειρότερα έκανε τα πράγματα ρίχνοντας λάδι στη φωτιά με νέες προκλητικές δηλώσεις.
«Όλο αυτό έγινε γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μητέρα πάσης κακίας. Τρίτον για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να το παίξω “κακό παιδί”. Θα πω κόντρα πράγματα που δεν πιστεύω».
Η δημοσιογράφος Ηρώ Ράντου αποδοκίμασε τα λεγόμενά του ως κατάπτυστα και τότε ήταν που ανέβηκαν οι τόνοι. Ο ηθοποιός τη χαρακτήρισε ανόητη με τον Παναγιώτη Στάθη να παίρνει θέση υπέρ της συναδέλφου του.
«Σιγά που σε εξόργισε! Είναι παγκόσμια μάστιγα για ποιους; Για τους κανιβάλους; Δεν είμαι κανίβαλος. Έχω τρυφερότητα για τα παιδιά και τις γυναίκες. Άντε από εδώ πρωί πρωί , άντε φύγετε από εδώ ανόητη» είπε ο ηθοποιός.
«Δεν πρέπει να πείτε μία “συγγνώμη” στις οικογένειες που έχουν υποστεί αυτή τη βάσανο;» ρώτησε ο Νίκος Ρογκάκος.
«Ποιες οικογένειες; Άντε πρωί πρωί από εδώ πέρα! Σιγά τις οικογένειες! Τις οικογένειες που έχουν χάσει παιδιά… Που βλέπουν τηλεόραση από το πρωί ως το βράδυ» ανέφερε γελώντας σαρκαστικά ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

 

Δείτε ακόμα:  Πιθανό να πάμε και σε πάνω από 50.000 κρούσματα – Τι συμβαίνει με την Όμικρον και τις ΜΕΘ

Newsroom | Pireas News