Σήμερα στην ανακρίτρια η 38χρονη – Τι υποστηρίζει

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε βάρος της έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση
Ύστερα από τρεις ημέρες, η 38χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της, παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα. Όπως είπε, περίμενε όλες αυτές τις ημέρες να φτάσει ο δικηγόρος της στην Κρήτη προκειμένου να πάνε μαζί.
Σήμερα, Τετάρτη, θα οδηγηθεί ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου, από την οποία θα ζητήσει προθεσμία, όπως είπε ο Απόστολος Λύτρας.
Η 38χρονη και ο κ. Λύτρας υποστήριξαν επρόκειτο για μια μικρή ποσότητα υγρού, το οποίο πάντως όπως τόνισε δεν ήταν βιτριόλι, αλλά καθαριστικό.
Σε βάρος της έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
«Το μόνο που μου έχει μεταφέρει είναι ότι έχουν ακουστεί αρκετά πράγματα τα οποία δεν στέκουν με την πραγματικότητα. Το συγκεκριμένο υγρό, από αυτά που μας είπε, είναι ελάχιστης ποσότητας και είναι καθαριστικό. Ουσιαστικά καμία σχέση με βιτριόλι που έχει ακουστεί» ανέφερε ο κ. Λύτρας, ο οποίος στις δηλώσεις του πρόσθεσε ότι πρόκειται για «μία κακοποιημένη γυναίκα, από τα λεγόμενά της. Έχει δεχθεί αρκετές φορές ξυλοδαρμούς από τον σύζυγό της και μάλιστα την ημέρα που υπήρχε το ραντεβού στο ξενοδοχείο, δεν θέλω ακόμα να το πω θα το αναφέρει η ίδια, έγινε κάτι πάρα πολύ σοβαρό».
Η ανακοίνωση της αστυνομίας: «Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης ανακοινώνεται ότι σήμερα 25 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 19:15 προσήλθε αυθορμήτως στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηράκλειου 38χρονη ημεδαπή και συνελήφθη καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Γ’ Ανακρίτριας Ηρακλείου για απόπειρα ανθρωποκτονίας».
«Απειλούμουν από την οικογένειά του, γιατί δεν με ενέκριναν εξαιτίας των γάμων που έχω τελέσει και των παιδιών. Με απειλούσαν, με ξυλοφόρτωναν. Ήταν ένα δράμα. Το άντεχα για το χατίρι του άντρα μου, επειδή τον αγαπούσα», είχε πει σε δηλώσεις της προτού παραδοθεί η 38χρονη.
Η πλευρά του 36χρονου αναφέρει ότι η γυναίκα που τον εκδικήθηκε για λόγους ερωτικής αντιζηλίας, καθώς υπάρχουν αναφορές ότι είχε σχέσεις με άλλες γυναίκες.

Δείτε ακόμα:  Γιώργος Καραϊβάζ: Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. συγκεκριμένα πρόσωπα

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News