Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον δημοσιογράφο Αντώνη Χρυσουλάκη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο άτυχος άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο από πυρκαγιά στο διαμέρισμά του
Το τελευταίο «αντίο» θα πουν σήμερα, συγγενείς και φίλοι στον άτυχο δημοσιογράφο Αντώνη Χρυσουλάκη, ο οποίος «χάθηκε» απρόσμενα την Κυριακή 13 Αυγούστου, σε πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του.
Η οικογένεια και οι φίλοι του θα τον αποχαιρετήσουν στις 11.00 π.μ. στη Ριτσώνα. Ο Αντώνης Χρυσουλάκης γεννήθηκε στη Νίκαια Αττικής το 1988. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών φοιτώντας στο Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών, αποφάσισε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και σπούδασε σε ιδιωτική σχολή. Στην επαγγελματική του σταδιοδρομία ασχολήθηκε αρχικά με το ελεύθερο ρεπορτάζ και στη συνέχεια αναδείχθηκε ως ένας πολλά υποσχόμενος αστυνομικός συντάκτης, στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ».
Υπήρξε ευγενής, σεμνός και αγαπητός, ο οποίος άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις σε όλους όσοι τον γνώρισαν. Τα επαγγελματικά του όσο και τα προσωπικά του σχέδια για το μέλλον ήταν πολλά, όμως, η μοίρα είχε άλλη γνώμη και έτσι αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά του. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους του και εκφράζει την οδύνη του για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, ενός σκληρά εργαζόμενου δημοσιογράφου, ο οποίος υπηρέτησε το λειτούργημά μας με συνέπεια, ευπρέπεια και ευσυνειδησία.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Τις επόμενες ημέρες δίδεται σε κυκλοφορία για τα βαρέα οχήματα η Γέφυρα Σερβίων

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News