Σοκ από τον θάνατο του γιου του – Την Τετάρτη το τελευταίο αντίο στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Βασίλης Ντινόπουλος είχε διαβήτη τύπου Α
Ανείπωτη θλίψη για τον πρώην υπουργό και πρώην δήμαρχο Βριλησσίων Αργύρη Ντινόπουλο, καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο 33χρονος γιος του, Βασίλης.
Ο νεαρός άνδρας βρέθηκε χθες (2/4) νεκρός στο σπίτι του στα Εξάρχεια. Οι συγγενείς του τον αναζητούσαν από το βράδυ του Σαββάτου και μετά από πολλές αναπάντητες κλήσεις ο Αργύρης Ντινόπουλος πήγε το μεσημέρι της Κυριακής με κλειδαρά στο σπίτι του γιου του στα Εξάρχεια, όπου τον βρήκε νεκρό στον καναπέ.
Το διαμέρισμα δεν φέρεται να ήταν παραβιασμένο, ενώ και ο 33χρονος δεν έφερε κακώσεις που θα έδειχναν εγκληματική ενέργεια. Έτσι οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για θάνατο που οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Ο Βασίλης Ντινόπουλος είχε διαβήτη τύπου Α.

 
Οικογένεια, φίλοι και συνεργάτες θα τον αποχαιρετίσουν αύριο Τετάρτη 4/5/2022 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας στις 09:30.
Γέμισαν μηνύματα θλίψης τα social media
Οι φίλοι του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Βασίλης πέθανε. Τα social media γέμισαν μηνύματα θλίψης και σοκ. «Ήλπιζα ότι όλα ήταν ένα κακόγουστο αστείο, ήλπιζα…» γράφουν.

«Αποχαιρετούμε τον Βασίλη Ντινόπουλο, που βραβεύτηκε για τη δουλειά του στο #TIFF61 ως location manager της ταινίας KALA AZAR. Είχαμε την τιμή να τον έχουμε κοντά μας και στο 62ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Θα θυμόμαστε πάντα την αγάπη και το πάθος του για το σινεμά», γράφει σε δημοσίευση της η σελίδα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

«Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου αποχαιρετά με θλίψη τον Βασίλη Ντινοπουλο. To Hellenic Film Commission του Ε.Κ.Κ. έχει βραβεύσει τον Vasilis Din ως καλύτερο location manager για την ταινία Kala Azar το 2020 στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει θεσμοθετήσει για την ανάδειξη της ειδικότητας των location managers στην Ελλάδα.

Δείτε ακόμα:  Έσπασε αγωγός ύδρευσης και πλημμύρισε η Ερμού – Δείτε βίντεο

Θα τον θυμόμαστε πάντα για τον ενθουσιασμό και την αγάπη του για τον κινηματογράφο, αλλά και για το πάθος του να αναδειχτεί και να πιστωθεί ο ρόλος των location managers. “Ενα credit δεν κοστίζει ποτέ τίποτα” Vasilis Din, ως μέλος της κριτικής επιτροπής του Hellenic Film Commission για την απονομή του βραβείου location award κατά τη διάρκεια του Thessaloniki International Film Festival το 2021. Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου εκφράζει τα βαθειά του συλλυπητήρια στους φίλους και στους οικείους του.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News