Σοκ προκαλεί καταγγελία κακοποίησης 19χρονου με νοητική στέρηση από τον πατέρα του

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το αγόρι είχε καταγγείλει το 2017 ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από συγχωριανό του
Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία των Χανίων και όχι μόνο, η καταγγελία ότι 19χρονο αγόρι με νοητική στέρηση είναι θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς και ξυλοδαρμού από τον πατέρα του.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα flashnews.gr, ο πατέρας βρίσκεται ήδη στα χέρια των αστυνομικών αρχών, οι οποίες αναζητούν μαρτυρίες από κατοίκους για την υπόθεση και ενδεχομένως για άλλα περιστατικά κακοποίησης του αγοριού, καθώς το 2017 το ίδιο το παιδί, όντας ανήλικο τότε, είχε καταγγείλει, ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από κάποιον χωριανό του.
Ωστόσο, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, δεν υπάρχει καταγεγραμμένη ιατροδικαστική εξέταση για βιασμό του παιδιού, ώστε πάνω σε αυτήν να μπορεί να στοιχειοθετηθεί κατηγορία. Οπότε οι αρχές εξετάζουν την υπόθεση ξυλοδαρμού και κακοποιητικών συμπεριφορών από τον πατέρα του, ενώ φαίνεται να ανοίγει η έρευνα για πιθανές υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης το προηγούμενο χρονικό διάστημα από τρίτο άτομο.
Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξουν οι μαρτυρίες που θα συγκεντρώσουν οι αρχές. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το παιδί έμενε με τον πατέρα του, καθώς η μητέρα έχει φύγει από την οικία, ενώ έχει ζητηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα να μεταφερθεί σε πιο ασφαλές περιβάλλον, όπως αυτό της Μονάδας Χρονίων Παθήσεων.

Δείτε ακόμα:  Κρατείται 59χρονος Σέρβος για εγκλήματα πολέμου στην πρώην Γιουγκοσλαβία

Newsroom | Pireas News