Σοκ προκαλεί νέα καταγγελία bullying σε σχολείο – «Ο γιος μου ήρθε μαχαιρωμένος»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πατέρας έχει καταγγείλει επανειλημμένα τα περιστατικά βίας στην διεύθυνση του σχολείου και την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, χωρίς αποτέλεσμα
Αποτροπιασμό προκαλεί νέα υπόθεση άγριου bullying που δέχεται μαθητής Δημοτικού σε σχολείο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όπως κατήγγειλε ο πατέρας του.
Μιλώντας στον Focus FM, ο πατέρας κατήγγειλε ότι ο γιος του, μαθητής της Δ’ Δημοτικού, υφίσταται συστηματικά σκληρό bullying τα τελευταία δύο χρόνια. Σύμφωνα με την καταγγελία, το μικρό παιδί δέχεται επιθέσεις από μία ομάδα περίπου 10 παιδιών, για τις οποίες έχει ενημερώσει πολλές φορές και τη διεύθυνση του σχολείου, αλλά και την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και υπογραμμίζει, ότι «αυτή η βια, προστατεύεται από τους καθηγητές του και τους γονείς συγκεκριμένων μαθητών».
«Προσπάθησα να δώσω λύση μόνος μου, έχω επισκεφθεί το σχολείο περισσότερες από 25 φορές. Έχω πάει και στην Πρωτοβάθμια. Το παιδί μου έχει υποστεί ξυλοδαρμούς, άγρια χτυπήματα στο πρόσωπο και στο σώμα. Φτάσαμε στο σημείο, εκτός ωραρίου, αλλά εντός της σχολικής μονάδας, να τον μαχαιρώσουν στη δεξιά ωμοπλάτη» καταγγέλει προκαλώντας σοκ.
«Στο σχολείο κάθε φορά που ο μικρός διαμαρτύρεται, η δασκάλα τον προτρέπει να συνεχίσει να “παίζει” με τους φίλους του, λέγοντάς του ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Πρόκειται για ένα φυσιολογικό και πολύ κοινωνικό παιδί, που παρενοχλείται ακόμα και όταν βρίσκεσαι μαζί με φίλους του. Κάποια στιγμή που προσπάθησε η γυναίκα μου να το συζητήσει με τη μητέρα ενός από τα παιδιά που δημιουργούν το πρόβλημα, δέχθηκε και η ίδια επίθεση. Σκοπεύω να κινηθώ πλέον νομικά, κατά του σχολείου και παντός υπευθύνου. Τα περιστατικά βίας στα σχολεία πρέπει να καταγγέλλονται αμέσως. Ας σκεφτούν όλοι, ότι είναι πολύ κοντά στο να συμβεί το κακό στο δικό τους το παιδί» τόνισε.

Δείτε ακόμα:  Χωρίς τις αισθήσεις του βρέθηκε ο εγκλωβισμένος εργάτης σε στοά μεταλλείων βωξίτη

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News