Σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες πέντε αγοριών για τη σεξουαλική τους κακοποίηση στο ορφανοτροφείο-κολαστήριο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απομακρύνθηκαν από το ίδρυμα πέντε εργαζόμενοι οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση
Σοκαριστικές φέρεται να ήταν οι περιγραφές των πέντε αγοριών, που απομακρύνθηκαν από το ορφανοτροφείο-κολαστήριο στην Αθήνα με παρέμβαση της υφυπουργού υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνας Μιχαηλίδου και με εισαγγελική εντολή.
Τα πέντε αγόρια ηλικίας από 7 έως 11 ετών που εξαναγκάζονταν, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, από εργαζόμενους στο ορφανοτροφείο να έρχονται σε σεξουαλική επαφή μεταξύ τους, ολοκλήρωσαν τις εξετάσεις τους από ιατροδικαστή, καθώς και τις μαρτυρίες τους σε παιδοψυχολόγους του νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία”, όπου φιλοξενούνται με εντολή εισαγγελέα. Τα πορίσματα τόσο των ιατροδικαστικών εξετάσεων, όσο και των παιδοψυχολόγων, διαβιβάστηκαν σύμφωνα με όσα είπε στον Ant1 η κ. Μιχαηλίδου σήμερα κιόλας στις εισαγγελικές αρχές.
Όπως μετέδωσε ο Ant1, τα παιδιά περιέγραψαν σοκαριστικές σκηνές από την σεξουαλική κακοποίηση τους, ενώ η παραμέλησή τους ήταν φανερή ακόμα και από την κ. Μιχαηλίδου, όταν επισκέφθηκε το ίδρυμα. Σημειώνεται, ότι τα παιδιά ζήτησαν να μην επιστρέψουν στο ορφανοτροφείο, ενώ ο εισαγγελέας καλείται να αποφασίσει πού θα φιλοξενηθούν.
Την ίδια ώρα, απομακρύνθηκαν από το ορφανοτροφείο πέντε εργαζόμενοι, οι οποίοι ενεπλάκησαν είτε άμεσα, είτε έμμεσα, στην σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ο «χάρτης» της πανδημίας – Στην Αττική 8.367 κρούσματα, 2.252 στη Θεσσαλονίκη

Newsroom | Pireas News