Σοκάρει η μαρτυρία κοπέλας που παραλίγο να πέσει θύμα του 28χρονου «δράκου»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κάμερα ασφαλείας τον κατέγραψε να προσπαθεί να εισβάλει στο σπίτι της και να αυτοϊκανοποιείται
Μία ακόμα νεαρή κοπέλα από τα Καμίνια καταγγέλλει τον 28χρονο «δράκο» που αποπειράθηκε να βιάσει και ξυλοκόπησε άγρια 20χρονη στη Νίκαια, ότι προσπάθησε να εισβάλλει στο σπίτι της, ενώ εκείνη κοιμόταν, για να την βιάσει.
Σε βίντεο ντοκουμέντο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας και προέβαλε το Star, φαίνεται ο δράστης να περνά έξω από το σπίτι της κοπέλας στα Καμίνια. Εντοπίζει το παράθυρο του ημιυπόγειου διαμερίσματος, κοιτά αν τον παρακολουθεί κανείς και κατεβαίνει τα σκαλιά. «Έκανε προσβλητικές κινήσεις, τα είδα όλα από την κάμερα που έχω εκεί… Ακουμπιότανε. Αν έμπαινε μέσα, τι θα γινόταν; Ό,τι τράβηξε η άλλη κοπέλα. Και χειρότερα ίσως, γιατί θα ήμουν μέσα σε τέσσερις τοίχους» συγκλονίζει η κοπέλα που παρ’ ολίγον να πέσει θύμα του 28χρονου.
«Στεκόταν μπροστά και προσπαθούσε να μπει μέσα. Δεν καταλάβαινα τίποτα. Κοιμόμουν πραγματικά και την ώρα που ήρθε το αγόρι μου, εκείνη την ώρα τον είδε και προσπαθούσε να μπει δύο ώρες μέσα» περιέγραψε η νεαρή κοπέλα. Ο 28χρονος προσπάθησε να βάλει φωτιά στην σίτα του παραθύρου, για να μπορέσει μετά να το παραβιάσει και να εισβάλει στον χώρο. Έβγαλε φωτογραφίες με το κινητό του το θύμα και άρχισε να αυτοικανοποιείται.
«Ήταν να γυρίσει το αγόρι μου αυτήν την ώρα και τον είδε εδώ πέρα. Δεν τον κυνήγησε, γιατί λέει ότι ήταν μεθυσμένος και είχε κάνει εμετό εδώ πέρα και δείχνει, ότι είχε κάνει εμετό και δεν ήταν ο εμετός του αυτός, ήταν τα καψίματα από την σίτα. Πήγα από την πρώτη στιγμή να δώσω κατάθεση, αλλά η Αστυνομία δεν έκανε τίποτα. Τον αναγνωρίσαμε, αφού είχε πάει και το αγόρι μου για αναγνώριση, που τον είχε δει εδώ, είπε ότι είναι αυτός, τον κρατήσανε δύο μέρες και μετά τον άφησαν ελεύθερο, επειδή θεωρείται πλημμέλημα αυτό. Επειδή δεν με ακούμπησε» είπε η κοπέλα.
Ο 28χρονος έχει καταδικαστεί για απόπειρα βιασμού και ναρκωτικά, αλλά αφού εξέτισε 2 χρόνια στη φυλακή, αποφυλακίστηκε πριν από μερικούς μήνες με περιοριστικούς όρους.

Δείτε ακόμα:  Αύξηση μετάδοσης του ιού μέσα στους εργασιακούς χώρους

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News