Σοκάρει η περιγραφή του θύματος – «Όταν το έλεγαν αυτό… ήξερα ότι θα αρχίσει ο βιασμός»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απειλές δέχονται οι εμπλεκόμενοι ανήλικοι στην υπόθεση σύμφωνα με συγγενείς τους – Αναμένονται και νέα εντάλματα σύλληψης
Ανατριχίλα προκαλούν οι περιγραφές για όσα βίωσε ο 15χρονος στο εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ίλιον από οκτώ συνομηλίκους του.
Σύμφωνα με τον 15χρονο, μπροστά στους συστηματικούς βιασμούς του βρίσκονταν και άλλα παιδιά, χωρίς να συμμετέχουν στη βίαιη πράξη. «Υπήρχαν κι άλλα παιδιά που ήταν μπροστά στο βιασμό, αλλά δεν έχουν συμμετάσχει. Είναι τέσσερα κορίτσια. Η (…) είναι 14 χρονών και άλλες δύο είναι 15 χρονών. Για την τέταρτη δεν ξέρω. Αυτά τα κορίτσια δεν τα είχαν ενοχλήσει ποτέ τα αγόρια. Όμως θυμάμαι μια φορά, που μου είπε ένα από τα κορίτσια, ότι όταν συνέβαινε αυτό σε μένα, τα αγόρια την ρώτησαν, αν θέλει και αυτή. “Θες κι εσύ;”, της είπανε. Δεν ξέρω γιατί το είπαν αυτό, γιατί δεν τους είπε κάτι, για να ενοχληθούν», ανέφερε στην κατάθεσή του ο 15χρονος.
Στη συνέχεια ο 15χρονος αποκάλυψε, πως μόλις άκουγε μία συγκεκριμένη φράση, τότε καταλάβαινε πως ξεκινούσε το μαρτύριό του. «Μου έλεγαν: “Πολύ κάθεσαι, πολύ κάθεσαι”. Όταν το έλεγαν αυτό, σήμαινε ότι θα άρχιζαν να το κάνουν (σ.σ.: βιασμό). Φώναζα και τους έλεγα: “Σταματήστε, σταματήστε”. Τους έλεγα ότι πονάω. Δεν άκουγαν», είπε ο 15χρονος και συμπλήρωσε: «Ένας από αυτούς με κράταγε στο κεφάλι, κεφαλοκλείδωμα με είχε πιάσει και δεν μπορούσα να ανασάνω. Με πίεζε εδώ στο διάφραγμα και δεν μπορούσα να ανασάνω. Του το έλεγα, ότι δεν μπορώ να πάρω ανάσα: “Άφησέ με, δεν μπορώ, δεν μπορώ”, αλλά συνέχιζε. Όλο αυτό, άλλες φορές κρατούσε λίγο, άλλες φορές κρατούσε πολύ. Σταματούσε μόνο όταν το αποφάσιζαν εκείνοι, ό,τι κι αν έλεγα εγώ».

Δείτε ακόμα:  Ο λόγος που δεν πρέπει να κοιμόμαστε γυμνοί – Δεν πάει το μυαλό σας

Απειλές δέχονται τα κορίτσια που βρίσκονταν μπροστά στις αποτρόπαιες πράξεις
Η μητέρα ενός από τους οκτώ κατηγορούμενους μαθητές που δεν έχει συλληφθεί, καθώς βρισκόταν στο εξωτερικό, όταν αποκαλύφθηκε η φρικιαστική υπόθεση, είπε μιλώντας στην εκπομπή Live News, ότι  «απειλές δέχονται τα παιδιά από το σχολείο. Γράφουν στους τοίχους μπροστά στο σπίτι μας. Από παντού δεχόμαστε απειλές. Ζούμε ένα δράμα» και πρόσθεσε ότι «το παιδί κλαίει όλη μέρα. Είμαστε ψυχολογικά χάλια». Σύμφωνα με την ίδια, ο γιος της δεν συμμετείχε στον βιασμό του 15χρονου και απλώς καθόταν στον καναπέ και παρακολουθούσε τα όσα συνέβαιναν.
Ο παππούς ενός από τα τέσσερα κορίτσια που ήταν παρούσες στις αποτρόπαιες πράξεις, δηλώνει σοκαρισμένος για το τι συνέβαινε πίσω από την πόρτα του ερειπωμένου σπιτιού στο Ίλιον. «Εμείς πέσαμε από τα σύννεφα μόλις το μάθαμε αυτό», δήλωσε στην εκπομπή Live News. «Το κοριτσάκι το δικό μου και τα άλλα τα παιδάκια είναι από το νήπιο μαζί. Ήταν στο δημοτικό και στο Γυμνάσιο και τώρα είναι στο Λύκειο. Έκαναν παρέα τα παιδάκια αυτά μαζί. Από εκεί και πέρα η εγγονή μου έχει κόψει παρέα από τον Ιούνιο. Δεν έκανε παρέα με τα παιδιά αυτά» υποστήριξε.
Ωστόσο, ο 15χρονος την τοποθετεί μπροστά στην σεξουαλική κακοποίηση του, με την ίδια πάντως να δηλώνει, πως ουδέποτε πήγε στο σπίτι των βασανιστηρίων. «Δεν είχε καμία συμμετοχή. Από την παρέα έχει κόψει. Την έβαλαν μέσα, γιατί ήταν γνωστά, μαζί αυτά τα παιδιά, την βάλανε στην παρέα μέσα την εγγονή μου», είπε ο παππούς της μαθήτριας.
Εκφοβισμό και απειλητικά μηνύματα φαίνεται πως δέχεται η μαθήτρια όπως καταγγέλλουν συγγενείς της. «Το τηλέφωνό της το έχει πάρει ο πατέρας της, για να μην το έχει μαζί της αυτή. Ότι “θα σε χτυπήσουμε, θα σε κάνουμε, θα σε φτιάξουμε, θα χτυπήσουμε τους δικούς σου”. Μιλάμε για μηνύματα απειλητικά. Τις απειλές τις φοβόμαστε για το κορίτσι. Φαντάσου να ξεκινήσει το πρωί για να πάει στο σχολείο και να της την πέσουν στον δρόμο», συμπλήρωσε ο παππούς της μαθήτριας.
Η μητέρα άλλης μαθήτριας υποστηρίζει, ότι και η κόρη της δέχεται απειλές, Μάλιστα, όπως λέει, όλη η οικογένεια έχει φύγει από το σπίτι της, φοβούμενη τα χειρότερα. «Συνεχίζονται ναι, ναι. Συνεχίζονται. Και θα συνεχίζονται και για πολύ» λέει χαρακτηριστικά για τις απειλές και προσθέτει: «Δεν είμαστε στο σπίτι. Έχουμε φύγει από το σπίτι, δεν έχουμε επιστρέψει καν στο σπίτι μας».
Η «βεντάλια» των συλλήψεων ίσως δεν έχει κλείσει ακόμα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης σε αυτή την πρωτοφανή υπόθεση.

Δείτε ακόμα:  Νέα καταγγελία για τραυματισμό στο τρενάκι που τραυματίστηκαν τα παιδιά – «Δεν κινήθηκα νομικά γιατί με εκφόβισαν»

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News