Σοκαρισμένη για την επίθεση σε 49χρονη με καυστικό υγρό στην Μεσσήνη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ελπίζω η γυναίκα να τα καταφέρει, πιστεύω σε εκείνη κι έχω μάθει ότι είναι δυνατή. Ό,τι χρειαστεί, είμαι δίπλα της»
Το περιστατικό με την 49χρονη στη Μεσσηνία, η οποία δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό από τον πρώην σύζυγό της, θύμισε την επίθεση με βιτριόλι που είχε δεχθεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία μίλησε στον Alpha.
«Είμαι σοκαρισμένη, ενημερώθηκα χθες. Κάθε φορά που ακούω κάποιο παρόμοιο περιστατικό, η αλήθεια είναι ότι με ταράζει και ακόμα δεν το καταλαβαίνω πως ένας άνθρωπος μπορεί να προβεί σε μια τέτοια πράξη, το σίγουρο είναι πως κάτι πρέπει να μας προβληματίσει».
«Νιώθω ότι δεν είμαστε ασφαλείς, μιλάω με πολλές γυναίκες που μου λένε το ίδιο πράγμα, άρα πιστεύω ότι πρέπει κάτι να αλλάξει δραστικά στην πρόληψη και μετά στην αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών. Ελπίζω η γυναίκα να τα καταφέρει, πιστεύω σε εκείνη κι έχω μάθει ότι είναι δυνατή. Ό,τι χρειαστεί, είμαι δίπλα της. Θέλω να πιστέψει στον εαυτό της, έχει τη δύναμη να το ξεπεράσει, η επιστήμη έχει προχωρήσει κι υπάρχουν τρόποι να βοηθηθεί. Προσωπικά μου προκαλεί αναμνήσεις από την περίοδο της δικής μου νοσηλείας, που τα μέτρα στο νοσοκομείο είχαν αλλάξει γιατί φοβόντουσαν και για τη δική μου περίπτωση, επίσκεψη του θύτη με σκοπό να… με αποτελειώσει» ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πώς δρούσε η εγκληματική ομάδα που «άδειασε» κοσμηματοπωλείο – Ετοίμαζαν χτύπημα στα ΕΛΤΑ

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News