Σωσίας του Τζόνι Ντεπ κάνει χαμό στη Θεσσαλονίκη με τα viral βίντεο του

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θα μπορούσε να παίξει στους «Πειρατές της Καραϊβικής» και να μην καταλάβει κανένας την διαφορά
Ένας σωσίας του Τζόνι Ντεπ στην Ελλάδα, άνετα θα μπορούσε να πάρει τη θέση του ως Jack Sparrow στους «Πειρατές της Καραϊβικής».
Ο λόγος για τον νεαρό Παναγιώτη Καλίφη, τον οποίο πετύχαμε τυχαία στα social media να υποδύεται τον πιο διάσημο πειρατή. Μάλιστα, ένα βίντεο στο οποίο δέχεται συγχαρητήρια για τη «νίκη του στη δίκη» κατάφερε να γίνει viral στοTik Tok.

O Καλίφης είναι μουσικός με βάση τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο η ομοιότητά του με τον Ντεπ είναι εμφανής. Έτσι, αποφάσισε να την εκμεταλλευτεί και να μπει στα ρούχα του Jack Sparrow, ξεκινώντας δουλειά στο πειρατικό πλοίο Arabella, που βρίσκεται μπροστά από τον Λευκό Πύργο και κάνει καθημερινά κρουαζιέρες στον Θερμαϊκό. Αυτή τη θέση είχε άλλωστε για χρόνια ο γνωστός και ως «Πειρατής του Λευκού Πύργου», Παναγιώτης Γεωργίου.

Με τον «Έλληνα Ντεπ» το πλοίο άλλαξε χέρια. Ο νέος καπετάνιος έχει δώσει μια πιο νεανική πνοή στο πειρατικό, ενώ φαίνεται πως τόσο οι Έλληνες όσο και οι ξένοι τουρίστες το απολαμβάνουν ιδιαίτερα. Τα βιντεάκια με τον Jack Sparrow έχουν γίνει καθημερινή υπόθεση και τα social media έχουν πάρει «φωτιά».

Βέβαια, και ο ίδιος ο Καλίφης δείχνει πως έχει μπει για τα καλά στον ρόλο του πειρατή, με τις κινήσεις, αλλά και την ομιλία του να είναι ίδιες με αυτές του Ντεπ στη γνωστή ταινία.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πορνογραφικό υλικό με παιδιά από 5 έως 35 ευρώ – Έφοδοι σε σπίτια σε πάνω από 20 πόλεις

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News