Στη Σαλαμίνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στη Σαλαμίνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε τη Σαλαμίνα, δεύτερη εκλογική περιφέρεια του Πειραιά που έδωσε υπερδιπλάσια ποσοστά στη ΝΔ στις εκλογές του Μάη.

Γι’ αυτό το λόγο θέλησε να βρεθεί στην περιοχή και να ευχαριστήσει τους κατοίκους για τα μεγάλα ποσοστά, που σύμφωνα με τη γαλάζια παράταξη οφείλονται πρωτίστως στο κοινωνικό αποτύπωμα της πολιτικής που έχει υλοποιηθεί τα τελευταία 4 χρόνια, ιδιαίτερα στις πιο λαϊκές συνοικίες. Άλλωστε, στη στήριξη των αδυνάμων εστιάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις ομιλίες του αλλά και στο νέο σποτ της ΝΔ, υπό τον σύνθημα «Η Ελλάδα προχωρά μπροστά και δεν αφήνει κανέναν πίσω».

“Αναρωτιέμαι πόσοι θα ήταν διατεθειμένοι πριν από τις εκλογές να στοιχηματίσουν ότι σε ολόκληρη τη Β’ Πειραιά θα κάναμε τη μεγάλη ανατροπή και θα φέρναμε τη Νέα Δημοκρατία με διαφορά πρώτη πολιτική δύναμη. Κι όμως μπορέσαμε και πετύχαμε αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Διότι οι πολίτες της Σαλαμίνας, οι πολίτες της δεύτερης εκλογικής περιφέρειας του Πειραιά, επιβράβευσαν το σημαντικό έργο το οποίο επιτέλεσε η κυβέρνησή μας αυτή την τετραετία” τόνισε μιλώντας στη δημοτική Ιχθυαγορά της περιοχής.

“Επιβράβευσαν την επιστροφή στην ανάπτυξη, επιβράβευσαν τη στιβαρή πολιτική στα εθνικά θέματα, επιβράβευσαν τη γλώσσα της αλήθειας και του πραγματισμού και απέρριψαν το διχασμό, την τοξικότητα, τον κυνισμό και την επιστροφή στο χθες. Ήταν μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας και ενότητας αυτό το οποίο έστειλε η κάλπη της 21ης Μαΐου. Ταυτόχρονα όμως, η κάλπη της 21ης Μαΐου έστειλε σε όλες και σε όλους ένα μεγάλο μήνυμα ευθύνης. Οι πολίτες εναπόθεσαν για ακόμα μία φορά την εμπιστοσύνη τους στη Νέα Δημοκρατία και πετύχαμε κάτι το οποίο ουδέποτε η παράταξή μας είχε καταφέρει ξανά στο παρελθόν: να αυξήσουμε τα ποσοστά μας και τον απόλυτο αριθμό ψήφων από εκλογή σε εκλογή όντας στην κυβέρνηση“.

Δείτε ακόμα:  Απίστευτη δήλωση Μητσοτάκη: "Το lockdown μπορεί να κρατήσει έξι μήνες ακόμη"-video

Εξάλλου, την Τρίτη ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να βρεθεί στη Ροδόπη, σε μια επίσκεψη με έντονο συμβολισμό, να στείλει το μήνυμα ότι υπάρχει μουσουλμανική μειονότητα και όχι τουρκική μειονότητα. Αναμένετα να στείλει και ένα μήνυμα με βασικό αποδέκτη τον Ερντογάν, ότι η Ελλάδα δεν θα ανεχτεί να εργαλειοποείται το ζήτημα αυτό. Μάλιστα έχει διαμηνύσει ότι εάν αναλάβει και πάλι τα ηνία της χώρας θα επιδιώξει να συναντηθεί με τον Ταγίπ Ερντογάν.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News