Στην Αχαΐα μεταβαίνει κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο κάδρο των ερευνών μπαίνουν και οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου – Καταθέσεις από το περιβάλλον της οικογένειας θα πάρουν οι αστυνομικοί
Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει το θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς τις επόμενες ημέρες θα μεταβεί στην Πάτρα κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών για λήψη καταθέσεων από το περιβάλλον του ζευγαριού.
Στο κάδρο των ερευνών αναμένεται να μπουν και οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με όσα είπε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος, στα πλαίσια επίσπευσης της έρευνας για το κλείσιμο της υπόθεσης των θανάτων των τριών παιδιών, οι Αρχές αποφάσισαν τη μετάβαση στην Πάτρα κλιμακίου του Ανθρωποκτονιών, το οποίο θα λάβει καταθέσεις από τουλάχιστον δέκα άτομα, συγγενείς της 33χρονης κατηγορουμένης, αλλά και φίλους του ζευγαριού που γνώριζαν τι συνέβαινε στο διαμέρισμα της οδού Μπιζανίου.
Στο πλαίσιο επίσπευσης της έρευνας, έχει ζητηθεί από τις ανακριτικές Αρχές να παραδοθούν το συντομότερο δυνατόν τα πορίσματα που αφορούν τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας, αλλά και αυτά που αφορούν την εξέταση του φιαλιδίου που βρέθηκε με το αίμα της Τζωρτζίνας. Το ζήτημα είναι, τα δύο κρίσιμα βράδια είναι που πέθανε η Ίριδα στο σπίτι στην Πάτρα, αλλά και όταν παρουσίασε τα περίεργα προβλήματα η Τζωρτζίνα σε χωριό, που ήταν και άλλοι συγγενείς.

Δείτε ακόμα:  Πότε ξεκινούν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων

Newsroom | Pireas News