Στην Αλόννησο χωρίς τη μικρή Λυδία η μητέρα της Καρολάιν

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πήγαν στο σπίτι της οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου – Την κατήγγειλαν στην Αστυνομία
Στην Αλόννησο πήγε για λίγες μέρες η μητέρα της Καρολάιν, Σούζαν, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.
Η μητέρα της Καρολάιν επέστρεψε στο νησί χωρίς τη μικρή Λυδία «για σύντομη διαμονή, για να τακτοποιήσει διοικητικές λεπτομέρειες και θα γυρίσει σύντομα στις Φιλιππίνες», όπως είπε στην Κέλλυ Χεινοπώρου και τον ΑΝΤ1 ο σύζυγός της, Ντέιβιντ Κράουτς. Κάτοικος της Αλοννήσου όπου βρίσκεται το πατρικό σπίτι της Καρολάιν, είπε ότι η Σούζαν Κράουτς γύρισε μόνη της στο νησί, χωρίς την Λυδία και ότι δεν κρύβεται από κανέναν.
«Χθες κατέβηκε από το αυτοκίνητο και μας χαιρέτισε. Φυσικά και δεν κρύβεται. Ενθουσιαστήκαμε που την είδαμε. Η Σούζι ζει 25 χρόνια εδώ. Πολλοί την αγκάλιασαν. Το παιδί δεν θα ξαναέρθει. Μας είπε πόσο τραγικό είναι, να έχει τους γονείς του δολοφόνου του παιδιού της μέσα στο σπίτι της. Μας είπε πως ανακουφίστηκε» είπε στην Κέλλυ Χεινοπώρου και τον ΑΝΤ1 ο κάτοικος του νησιού.
Πήγαν στο σπίτι της Σούζαν οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου
Σημειώνεται, ότι η γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας έχει δοθεί στη μητέρα της Καρολάιν και η οικογένεια της δολοφονημένης βρίσκεται σε αντιδικία με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, οι οποίοι έχουν δικαίωμα, βάσει δικαστικών αποφάσεων, να έχουν επικοινωνία με το παιδί τις πέντε τελευταίες ημέρες κάθε μήνα.
Αυτός ήταν και ο λόγος, που πήγαν στο σπίτι της Σούζαν, μόλις έμαθαν ότι επέστρεψε στο νησί στις 31 Ιανουαρίου. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό», οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού του θύματος του, αλλά η μητέρα της Καρολάιν δεν τους άνοιξε και τους είπε, αν θέλουν, να μιλήσουν με τον δικηγόρο της. Αντιδρώντας, οι γονείς του δολοφόνου της Καρολάιν ενημέρωσαν την Αστυνομία, κάνοντας καταγγελία για παραβίαση των όρων επικοινωνίας τις τελευταίες πέντε μέρες του μήνα με το εγγόνι τους, που έχει ορίσει το δικαστήριο.

Δείτε ακόμα:  Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είναι άρρωστη, έχει συγκεκριμένη διαταραχή

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News