Στην Ευελπίδων η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ασκήθηκε σε βάρος της συμπληρωματική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της πρωτότοκης κόρης της

Υπό ισχυρή συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων μεταφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Ευελπίδων η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η 33χρονη οδηγείται από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται, στο γραφείο της 18ης τακτικής ανακρίτριας μετά την συμπληρωματική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της πρωτότοκης κόρης της.

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσε ο αρμόδιος εισαγγελέας φέρεται να κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η κατηγορούμενη πριν χορηγήσει την θανατηφόρα δόση κεταμίνης στην 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα είχε επιχειρήσει να κόψει το νήμα της ζωής της ενώ νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, της Πάτρας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις καταθέσεις των γιατρών αλλά και άλλα στοιχεία της δικογραφίας, προκύπτει πως ενώ η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν χωρίς παθολογικά ευρήματα μέσα σε λίγες ώρες κινδύνευσε να πεθάνει.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας φέρεται να αποδίδει την καρδιακή ανακοπή που υπέστη το παιδί και οδήγησε στην τετραπληγία σε εξωτερική παρέμβαση «δείχνοντας» τη Ρούλα Πισπιρίγκου ως υπεύθυνη καθώς ήταν η μόνη που βρισκόταν στο πλευρό του. Ο λόγος που απεφεύχθη το μοιραίο, σύμφωνα με την κατηγορία , ήταν οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών που κατάφεραν να επαναφέρουν το κορίτσι.

Η 33χρονη , η οποία έχει αρνηθεί από την πρώτη στιγμή ότι έκανε κακό στην πρωτότοκη κόρη της, αναμένεται , όπως έχει δικαίωμα, να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί για τα νέα στοιχεία της δικογραφίας και να προετοιμάσει την υπεράσπιση της.

 

Δείτε ακόμα:  Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη – «Καμπανάκι» σε 6 περιφέρειες

Newsroom | Pireas News