«Στην υπόθεση δεν είχε γίνει τίποτα σωστά»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η εκδίκαση για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας
Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου απολογείται η Ρούλα Πισπιρίγκου για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας και της απόπειρας ανθρωποκτονίας της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, μετά από μια ακροαματική διαδικασία περίπου 9 μηνών και 73 δικασίμους.
Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της, ο χρόνος θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα για την εισαγγελική πρόταση και την τελική κρίση των δικαστών. Ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή Live News για την υπόθεση. Συγκεκριμένα, ο ποινικολόγος είπε ότι «ήμουν κατηγορηματικός, πως στην υπόθεση δεν είχε γίνει τίποτα σωστά. Δεν υπήρχε σωστή ιατρική προσέγγιση. Έβγαιναν όλοι οι ιατροδικαστές και έβγαιναν και έλεγαν τα δικά τους».
Συνέχισε δε υποστηρίζοντας ότι «από τότε ήρθαν ένας από τους καλύτερους τοξικολόγους και γενικά πολύ σοβαροί γιατροί. Από την άλλη μεριά, όσοι γιατροί ήρθαν, ήρθαν για να προστατέψουν τον εαυτό τους, για να μην φανεί, ότι από ιατρικό λάθος το παιδί έμεινε τετραπληγικό και κάποιοι είπαν ψέματα, πως δεν χορήγησαν τίποτα. Τις επόμενες μέρες θα γίνει εκπομπή στο BBC, Πισπιρίγκου Gate».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Σεισμός 4,8 Ρίχτερ τα ξημερώματα στην Κάρπαθο

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News