Στις 13 Δεκεμβρίου απολογείται και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κατάφερε να αποσπάσει ποσό 838.175 ευρώ από τα θύματά του, εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη ψυχική κατάσταση τους
Το κατώφλι της Ευελπίδων θα περάσει και πάλι την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου ο «ψευτογιατρός» προκειμένου να απολογηθεί κατηγορούμενος για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Ο 48χρονος κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπιση του.
Ο «ψευτογιατρός» έλαβε κλήση να απολογηθεί για την νέα κατηγορία που αντιμετωπίζει ενώ είναι σε εξέλιξη η δίκη του για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες η οποία θα συνεχιστεί αύριο.
Σύμφωνα με το βούλευμα με το οποίο παραπέμφθηκε, ο «ψευτογιατρός» κατάφερε να αποσπάσει ποσό 838.175 ευρώ από τα θύματά του, εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη ψυχική κατάσταση τους.
Η νέα κατηγορία φέρνει τον κατηγορούμενο αντιμέτωπο με το ενδεχόμενο παράτασης της προσωρινής κράτησης του καθώς αμέσως μετά την απολογία του θα αποφασιστεί αν θα κριθεί προφυλακιστέος ή όχι.
Έτσι, η νέα δικογραφία στην περίπτωση που κριθεί προσωρινά κρατούμενος, μπορεί να κρατήσει κλειστή την πόρτα της φυλακής η οποία πρέπει να ανοίξει στις 16 Δεκεμβρίου, οπότε και λήγει το 18μηνο της προφυλάκισης του, εφόσον το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο δεν έχει εκδώσει την απόφαση του μέχρι εκείνη την ημέρα.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  1.358 νέα κρούσματα – 333 διασωληνωμένοι και 30 θάνατοι

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News