Στις Φιλιππίνες μετακομίζουν μόνιμα οι γονείς της Καρολάιν με την Λυδία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θα μεγαλώσει με την οικογένεια της αδελφής της άτυχης 20χρονης – Σκέφτονται να αλλάξουν επώνυμο στο παιδί
Στις Φιλιππίνες φέρεται ότι έχει επιστρέψει η μητέρα της δολοφονημένης από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά, Καρολάιν, μαζί με την 2 ετών κόρη της Λυδία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thenewspaper.gr, οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς φέρεται πως πήραν την απόφαση να εγκαταλείψουν την Ελλάδα, θέλοντας η 2 ετών εγγονή τους να μεγαλώσει σε ασφαλές περιβάλλον, μακριά από όσα θυμίζουν τη δολοφονία της μητέρας της από τον πατέρα της. Η Σούζαν και ο Ντέιβιντ Κράουτς δεν ξεχνούν ούτε τη δολοφονία της κόρης τους, ούτε το θέατρο που έπαιζε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για 37 ημέρες. Προτεραιότητά τους είναι η μικρή Λυδία και θέλουν να μεγαλώσει με την οικογένεια της ετεροθαλούς αδελφής της Καρολάιν, της Ντόνα, στην Μανίλα.
Επίσης, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, οι γονείς της Καρολάιν σκέφτονται να αλλάξουν το επίθετο του παιδιού, ενώ ο Ντέιβιντ Κράουτς είχε δηλώσει, ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, για να μην ξαναδεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη μικρή Λυδία. Όσον αφορά στη δικαστική απόφαση που προβλέπει για τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ότι μπορούν να βλέπουν τη Λυδία τις τελευταίες πέντε ημέρες κάθε μήνα από τις 10:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι, αναμένεται ότι θα κατατεθεί αίτημα προς το δικαστήριο να γίνεται η επικοινωνία μέσω skype.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Το ξέσπασμα της μάνας – «Το φάγανε άδικα το παιδί»

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News