Στο φως ντοκουμέντο με τη φωνή της 36χρονης – Σοκάρουν οι συνομιλίες με χαρτορίχτρα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Λοιπόν, αυτός είναι πια… τρώγεται για σένα κυρία μου»
Ηχητικό ντοκουμέντο με τη φωνή της 36χρονης που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα τον Μάιο του 2020, στην Καλλιθέα, βλέπει το φως της δημοσιότητας.
Στο ηχητικό που έδωσε στη δημοσιότητα εκπομπή «Live News» του Mega, ακούγονται οι συνομιλίες της 36χρονης Έφης που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα, με τη χαρτορίχτρα στην οποία είχε απευθυνθεί για την προσωπική της ζωή.
«Περνάς καλά, με μελαχρινό, έχει μέσα στην καρδιά του αυτός μια ξανθιά που τον έχει μπλα μπλα και του την πέφτει. Έχει ειδήσεις, είναι σπίτι του, δεν έχουν βγει και του την πέφτει. Τα λόγια της πάνε εκεί και το καταλαβαίνει. Κατάλαβες, θα ακούσεις κάτι και θα μπει μες στην καρδιά σου ότι κάτι γίνεται με αυτόν», ακούγεται να λέει η χαρτορίχτρα.
Από τις συνομιλίες, φαίνεται οι δύο γυναίκες να επικοινωνούν πολύ συχνά και μάλιστα έχουν αναπτύξει και μια ιδιαίτερη οικειότητα. Το θέμα πάντα το ίδιο: ο μελαχρινός και η ξανθιά…
«Ένα τηλεφώνημα πέφτει και έρχεται σπίτι σου. Μιλάει με την ξανθιά, έχει αντιληφθεί ότι η ξανθιά είχε κάποιον άλλον, η ξανθιά δεν είναι ελεύθερη, σκέφτεται το κρεβάτι σου και το στρώμα σου. Και μάλιστα είναι καλά με τον άλλον», λέει η χαρτορίχτρα.
Όσο συνεχίζει να της μιλά για την ξανθιά, η 36χρονη δείχνει να δυσανασχετεί έντονα, ώσπου τελικά δεν κρατιέται και ξεσπά.
«Κάνεις λόγια εσύ ότι αυτός είναι ξεσηκωμένος με μία ξανθιά. Μωρή… Αυτά λες, αυτό είναι το παρόν και άμεσο μέλλον που σου λέω τόσην ώρα εδώ. Είσαι ξεσηκωμένη με αγάπη αυτόν. Και λες αυτός κάτι γίνεται με αυτήν. Και αυτός καταλαβαίνει ότι την πέφτει. Αρχίζει και καταλαβαίνει ότι αυτή την πάει αλλού τη δουλειά, τη θέλει αλλού. Δεν κάνει τίποτα, απολύτως. Ε, άμα σου λέω τώρα. Η πατσαβούρα την προηγούμενη φορά δεν υπήρχε και άργησε να μπει», λέει η χαρτορίχτρα.
«Λοιπόν, αυτός είναι πια… τρώγεται για σένα κυρία μου. Ο Γιώργος λοιπόν ενώ έχει ήδη σχέση μαζί σου, έχει στεναχώρια για τη δουλειά, θα σε ζηλέψει με μελαχρινό, θα νομίζει ότι κάνεις κρεβάτι με το μελαχρινό. Τρώγεται και παρακολουθεί τι κάνεις. Κατάλαβες τι δείχνει αυτό; Πάλι δίπλα σου, όλο του το είναι και στις σκέψεις του όταν μπαίνει σπίτι του είναι για σένα», συνεχίζει η χαρτορίχτρα.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega, η δράστιδα είχε και άλλες επαφές με γυναίκες που λένε τα χαρτιά, η μοναδική της έννοια ήταν η πορεία των ερωτικών της. Τις άκουγε προσεκτικά, έδειχνε να πιστεύει απόλυτα τη κάθε τους λέξη, αλλά και να επεξεργάζεται στο μυαλό της όλα όσα της λένε ότι το μέλλον της επιφυλάσσει.

Δείτε ακόμα:  Πέθανε από κορονοϊό εμβολιασμένο ζευγάρι ηλικιωμένων με διαφορά 4 ημερών

Newsroom | Pireas News