Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. οι συνεντεύξεις της μητέρας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση προσπαθούν να αντλήσουν στοιχεία τα οποία να οδηγούν σε απαντήσεις
Στοιχεία από τις συνεντεύξεις που έχει δώσει η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα, που πέθαναν μέσα σε 3 χρόνια, προσπαθεί να αντλήσει η Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου να αποσαφηνιστεί, τι μπορεί να συνέβη.
Όπως σημείωσε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα» Βασίλης Λαμπρόπουλος, σε αυτές τις συνεντεύξεις, μεταξύ των οποίων και η τελευταία στο «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη, η μητέρα είχε υποστηρίξει, ότι ο σύζυγός της είχε φύγει από το σπίτι μόνο για δύο ημέρες. Εκείνες τις δύο ημέρες σημειώθηκε ο θάνατος της Ίριδας, του επτά μηνών παιδιού της οικογένειας.
Στις 8 Απριλίου 2021 που επρόκειτο να συζητηθεί η προώθηση του διαζυγίου του ζευγαριού, εισήχθη στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο η 9χρονη Τζωρτζίνα, με την τραγική εξέλιξη της υγείας της να ακολουθεί. Επίσης, από τη συνέντευξη της μητέρας προκύπτει ένα ακόμα γεγονός. Ότι είχε ρωτήσει τους γιατρούς του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου, αν υπάρχουν κάμερες στα δωμάτια ή τους διαδρόμους, καθώς φοβόταν μην πέσει θύμα κλοπής από Ρομά, που πιθανόν να υπήρχαν στο χώρο. Ωστόσο, οι γιατροί είναι κατηγορηματικοί, ότι δεν υπήρχε τέτοιο ενδεχόμενο στην πτέρυγα που νοσηλευόταν η μικρή Τζωρτζίνα.
Παράλληλα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε, ότι οι γιατροί του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου θα καταθέσουν για τις τρεις διαφορετικές ενημερώσεις, που ανέφερε η μητέρα της Τζωρτζίνας για τα συμπτώματα από την αγωγή που ακολουθούσε, αλλά και τα σημειώματα που έχουν κρατήσει, από τις ερωτήσεις που έκαναν στο παιδί κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.

Δείτε ακόμα:  Απεβίωσε η μητέρα του Πύρρου Δήμα

Newsroom | Pireas News