Στο νοσοκομείο 10χρονη μαθήτρια δημοτικού μετά από άγριο ξυλοδαρμό της από συμμαθητές της

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τέσσερις συνομήλικοι της, της επιτέθηκαν και την τραυμάτισαν στο κεφάλι κατά την διάρκεια του διαλλείμματος
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο της Νίκαιας, όπου χθες Τετάρτη 9 Οκτωβρίου ένα 10χρονο κορίτσι δέχθηκε επίθεση από συμμαθητές της, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, κατά την διάρκεια του διαλείμματος τέσσερις μαθητές της Ε΄ Δημοτικού, ηλικίας 10 ετών -τρία αγόρια και ένα κορίτσι-, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν στο κεφάλι την συνομήλικη συμμαθήτρια τους στο προαύλιο του σχολείου.
To απόγευμα της ίδιας μέρας η μαθήτρια ένιωσε αδιαθεσία και χρειάστηκε να μεταφερθεί για εξετάσεις στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου