«Στο νοσοκομείο δε μας δίνουν το νεογέννητο μωρό μας», καταγγέλλει ζευγάρι από τη Λαμία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Τόσες μέρες δεν έχω αγκαλιά το μωρό μου. Είναι το πρώτο μου παιδί και δεν το έχω καθόλου δίπλα μου», λέει η μητέρα
Μεγάλη ταλαιπωρία και στεναχώρια για έναν ζευγάρι με νεογέννητο μωρό υπάρχει λόγω γραφειοκρατίας στο νοσοκομείο της Λάρισας. Μια οικογένεια από την Λαμία καταγγέλλει ότι δεν μπορεί να πάρει το νεογέννητο μωρό της, επειδή δεν υπάρχουν τα απαραίτητα έγγραφα για να πιστοποιήσουν πως είναι οι γονείς του.
Το ζευγάρι μίλησε στο Star, με την μητέρα να αναφέρει πως «τόσες μέρες δεν έχω αγκαλιά το μωρό μου. Είναι το πρώτο μου παιδί και δεν το έχω καθόλου δίπλα μου. Βλέπω τα πραγματάκια του, την πιπίλα, τα ρούχα, την κούνια του, και δεν το έχω δίπλα μου».
Παράλληλα, ο πατέρας είπε ότι από το νοσοκομείο της Λάρισας αρνούνται να τους δώσουν το παιδί για γραφειοκρατικούς λόγους, αφού η σύντροφός του δεν έχει τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης.
Παρόλα αυτά, το νοσοκομείο Λάρισας ζήτησε στις 24 Αυγούστου από την Εισαγγελία Πρωτοδικών να γίνει σε συνεργασία με την Αστυνομία ταυτοποίηση της μητέρας, προκειμένου να της παραδώσουν το παιδί.
«Είναι πολύ λεπτό το ζήτημα, δεν μπορούμε να παραδώσουμε ένα παιδί σε ένα μη ταυτοποιημένο πρόσωπο. Η γυναίκα δεν έχει ούτε ταυτότητα, ούτε τίποτα» λέει εκ μέρους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας ο νομικός σύμβουλος, Κώστας Ευθυμίου, ενώ για τον πατέρα συμπλήρωσε πως «εμφανίστηκε κάποιος, ο οποίος φέρεται ότι είναι ο πατέρας, που όμως δεν έχει κανένα στοιχείο που να ταυτοποιεί ότι είναι όντως ο πατέρας του συγκεκριμένου παιδιού».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη 47χρονου για εμπρησμούς

Newsroom | Pireas News