Στο νοσοκομείο μετά από ανάφλεξη εύφλεκτου υγρού τρεις τουρίστες στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φέρουν εγκαύματα στα χέρια και το πρόσωπο
Με εγκαύματα σε χέρια και πρόσωπο, μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και στο νοσοκομείο Ρεθύμνου τρία άτομα Ισραηλινής καταγωγής, τουρίστες που διέμεναν σε συγκρότημα βιλών στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου.
Συγκεκριμένα αργά χθες το βράδυ, σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ ΜΠΕ, δύο άνδρες ηλικίας 38 ετών προσπάθησαν να ανάψουν με εύφλεκτο υλικό σόμπα εξωτερικού χώρου στο τουριστικό κατάλυμα όπου διαμένουν , στο Μπαλί Μυλοποτάμου Ρεθύμνου. Το υγρό, από λάθος χειρισμό αναφλέγει με αποτέλεσμα να προκληθούν εγκαύματα σε πρόσωπο και χέρια των δύο ανδρών και τον γιο του ενός , ηλικίας 5 ετών. Άμεσα κατέφτασαν ένα πυροσβεστικό όχημα από τον σταθμό Περάματος, η ΕΛΑΣ και το ΕΚΑΒ.
Ο πατέρας με το παιδί μεταφέρθηκαν στο Ηράκλειο ,στο ΠΑΓΝΗ ενώ ο τρίτος στο Ρέθυμνο. στο Νομαρχιακό νοσοκομείο. Ο πεντάχρονος νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική.
Η κατάσταση της υγείας τους, σύμφωνα με τα στοιχεία, δεν εμπνέει ανησυχία παρά το υψηλό θερμικό φορτίο που δέχτηκαν και τα εγκαύματα που τους προκλήθηκαν.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ομαλά συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News