Στόχος να είναι η αγάπη και η ενότητα μακριά από φανατισμούς και ακρότητες

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ευχή του προκαθήμενου της Ελλαδικής Εκκλησίας
«Στόχος μας να είναι η αγάπη προς τον συνάνθρωπο και η ενότητα όλων, μακριά από φανατισμούς και ακρότητες», ευχήθηκε για το νέο έτος ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος μιλώντας στον ρ/σ 89,5 της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Εξάλλου, ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας εξέφρασε την ευχή: «Μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους αγαπητούς μου αδελφούς και τα αγαπητά μου παιδιά χρόνια πολλά και ευλογημένα». Επίσης, επισήμανε ότι «ιδιαίτερα αυτήν την ημέρα που αλλάζει ο χρόνος, που νέες προσδοκίες ανατέλλουν και δημιουργούνται στο μυαλό και στην καρδιά νέα όνειρα, νέες σκέψεις και προγράμματα, να προσγειωθούμε, να δούμε την πραγματικότητα και τις δυσκολίες και στόχος μας να είναι η αγάπη προς τον συνάνθρωπο, η ενότητα όλων μακριά από φανατισμούς και ακρότητες».
Σε αναφορά του στην πανδημία, ο Μακαριώτατος υπογράμμισε: «Να παρακαλέσουμε τον Θεό γρήγορα να τελειώσει η μεγάλη αυτή δοκιμασία της πανδημίας και να συνεχίσουμε το έργο μας μέσα σε έναν καλό αγώνα ζωής».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Τι κατέθεσε η 31χρονη που τραυματίστηκε από τη σφαίρα – «Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν βεγγαλικά που έπεφταν λόγω του Μουντιάλ»

Newsroom | Pireas News