Survivor Spoiler 13/1: Χτες παρακολουθήσαμε πάλι έναν μονόλογο των Μαχητών όπου επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά και πήραν την νίκη με 10-3 απέναντι στους Διάσημους που παραπαίουν αγωνιστικά. Έτσι αναγκάστηκαν να προτείνουν έναν ακόμα παίκτη προς αποχώρηση και η Ανθή Σαλαγκούδη προστέθηκε στους άλλους δυο παίκτες των διασήμων προς αποχώρηση, τον Πάνο Καλλίδη και τον Γιώργο Κοψιδά.

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 13/1 το έπαθλο επικοινωνίας
Σήμερα θα έχουμε ένα αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία της ομάδα που θα κερδίσει με τους δικούς της ανθρώπους και τις οικογένειες τους. Ο στίβος του αγώνα είναι αρκετά δύσκολος όπως θα δείτε και στο τρέιλερ και οι ομάδες θα παλέψουν μέχρι τέλους για το σημαντικό έπαθλο.
Σήμερα οι διαρροές θέλουν τους διάσημους να βγάζουν αντίδραση αν και η προσωπική μας άποψη είναι ότι οι μαχητές είναι και πάλι το φαβορί για το έπαθλο επικοινωνίας.
Βέβαια θα επιστρέψουμε με νέο spoiler μέσα στην ημέρα για να σας ενημερώσουμε για τις όποιες εξελίξεις καθώς και τον παίκτη που θα αποχωρήσει.
Δείτε το τρέιλερ του αποψινού 13/1 αγώνα επάθλου:
Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.