Survivor spoiler 28/3: Δείτε το πάρτι της "Ένωσης" και το ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ της Ελευθερίας Ελευθερίου (video)

Survivor spoiler 28/3: Δείτε το πάρτι της “Ένωσης” και το ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ της Ελευθερίας Ελευθερίου (video)

MEDIA NEWS SURVIVOR

Survivor spoiler 28/3: Μην χάσετε το πάρτι της ένωσης των δυο ομάδων διότι θα δείτε τους παίκτες αγνώριστους να τα δίνουν όλα πάνω στην πίστα με αρχηγό τον Τριαντάφυλλο που έδωσε τον καλύτερο του εαυτό με τις φωνητικές του ικανότητες και την Ελευθερία Ελευθερίου να τα δίνει το καλύτερο της τσιφτετέλι…

Στο αυριανό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ (Κυριακή 28/3) αναμένεται να δούμε την ένωση των δύο ομάδων. Οι πρώτες εικόνες από το φαντασμαγορικό show έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας μέσα από το trailer της εκπομπής.

Μετά από μήνες κατάπτωσης, αγώνων, φυσικής και ψυχικής εξάντλησης, αλλά και αξέχαστων εμπειριών, Κόκκινοι και Μπλε θα απολαύσουν την πολυτέλεια ενός μπάνιου και θα φορέσουν τα καλά τους για να παραβρεθούν στο θεαματικό πάρτι της ένωσης των παικτών. Οι εικόνες τους που παρακολουθήσαμε στο trailer για το αυριανό επεισόδιο της εκπομπής είναι πραγματικά αγνώριστες και δεν θυμίζουν σε καμία περίπτωση όσα έχουμε δει ως τώρα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Στα πλάνα βλέπουμε τους παίκτες να το διασκεδάζουν με την καρδιά τους, όταν πιάνουν τα μικρόφωνα για να ερμηνεύσουν στο διαγωνισμό του τραγουδιού. Στο trailer ακούμε να τραγουδούν η Νικολέτα, ο Κόρο, ο Γιώργος Ασημακόπουλος – σαν άλλος Σάκης Ρουβάς -, ενώ η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Τριαντάφυλλος ως επαγγελματίες καλλιτέχνες της ομάδας, ανεβαίνουν στη σκηνή και μας τραγουδούν τις δικές τους επιτυχίες.

Στο trailer, παρακολουθούμε και το φαντασμαγορικό θέαμα που έχει σχεδιάσει η παραγωγή του ριάλιτι με πρωταγωνιστή τον Jason Derulo. Σε μία άκρως εντυπωσιακή σκηνή, ο σούπερ σταρ θα τραγουδήσει με τους παίκτες του ελληνικού, του τούρκικου και του ρουμάνικου Survivor να απολαμβάνουν παρέα την ιδιωτική συναυλία.

Δείτε ακόμα:  Survivor αποχώρηση 05.05: Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα από τον διαγωνισμό!

Πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι μετά την ένωση

Καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Sfera 102,2, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως φέτος πρόκειται να δούμε μία σημαντική διαφορά σε σχέση με τους προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι επιβίωσης. Έτσι, ενώ στα προηγούμενα Survivor, μετά την ένωση των ομάδων, οι παίκτες ξεκινούσαν να αγωνίζονται ατομικά, αυτό δεν θα συμβεί φέτος.

Ναι μεν οι Μπλε θα μετακομίσουν στην κόκκινη καλύβα, αλλά οι δύο ομάδες θα παραμείνουν, δίνοντας κανονικά τις μάχες τους. Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός, τα ατομικά αγωνίσματα θα ξεκινήσουν μόλις στο παιχνίδι μείνουν μόνον 10 παίκτες.

Δείτε το trailer:

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Μαθήτευσε σε Εργαστήρι Δημοσιογραφίας και Εργάστηκε ως στέλεχος στο χώρο της Διαφήμισης. Ανήκει στην συντακτική ομάδα του pireasnews.gr. Έχει επίσης ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων