Συγκλονιστική περιγραφή του βουλευτή Καραγκούνη που ταλαιπωρήθηκε από τον κορονοϊό

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Για την πολύ δύσκολη περιπέτεια που πέρασε από τη νόσησή του από κορονοϊό προχώρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Κώστας Καραγκούνης, ο οποίος έκανε μια συγκλονιστική περιγραφή με ανάρτησή του στο facebook.
Ο Καραγκούνης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ μετά από 12 μέρες νοσηλείας. Όπως λέει, εκκρεμούσε η τρίτη δόση και τα αντισώματα ήταν χαμηλά.
«Τις πρώτες εννιά ημέρες όλα εξελίσσονταν σχεδόν ομαλά. Δεν είχα ούτε πυρετό ούτε άλλα βαριά συμπτώματα. μουν σχεδόν σίγουρος ότι η περιπέτεια μου τελείωνε. Η πραγματικότητα όμως ήταν εντελώς διαφορετική διότι όπως αποδείχθηκε μόλις τότε άρχιζε», σημειώνει.
Όπως περιγράφει, τη δέκατη μέρα, από τη στιγμή που νόσησε, ο ιός επανήλθε δριμύτερος και τον ανάγκασε να μπει στο νοσοκομείο με οξεία λοίμωξη του κατωτέρου αναπνευστικού.
«Πυρετός, έντονος βήχας, εξάντληση και αναγκαστική παροχή οξυγόνου για να μπορώ να αναπνεύσω. Οι τρεις πρώτες μέρες νοσηλείας ήταν εξαιρετικά δύσκολες. Την τέταρτη μέρα αναγκάστηκα να κάνω χρήση σαραντάρας μάσκας. Και τότε είναι που πραγματικά όλα ανατρέπονται και ο φόβος σε κυριεύει. Δεν γνωρίζεις τί θα γίνει την επόμενη μέρα. Το χειρότερο απ όλα δηλαδή, ακόμη και από την νόσηση είναι η ψυχική πίεση που δέχεται ο ασθενής απέναντι στον ιό. Αισθάνεσαι ανήμπορος και αβέβαιος αν θα τα καταφέρεις. Τελικά από την πέμπτη μέρα και μετά άρχισε ο οργανισμός να αντιδρά θετικά και στα αντιικά και στα αντιβιοτικά φάρμακα και όλα καλυτέρευσαν», περιγράφει με συγκλονιστικές λεπτομέρειες.
Ο πρώην υπουργός απευθύνει «ταπεινή παράκληση» στους πολίτες να ακούσουν τους γιατρούς, να μη βγάζουν τη μάσκα για κανέναν λόγο και να προφυλαχθούν από τον κορονοϊό.
Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Καραγκούνη:

Δείτε ακόμα:  Πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε στο λιμάνι

Newsroom | Pireas News