Συγκλονίζει ο σύζυγος της 50χρονης – «Μου τηλεφώνησε και μου είπε πάρε γρήγορα το 112»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πώς περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές πριν παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά και τις προσπάθειες εντοπισμού της
Τις συγκλονιστικές προσπάθειες για τον εντοπισμό της 50χρονης που βρέθηκε σήμερα νεκρή στη θάλασσα στην Αγία Πελαγία στην Κρήτη, έχοντας παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά χειμάρρου, περιέγραψε νωρίς το πρωί της Κυριακής στην ΕΡΤ ο σύζυγός της.
Όπως είπε: «Σήμερα θα έρθουν πολλά συνεργεία θα ψάξουν στη θάλασσα. Με πήρε η γυναίκα μου πρώτα και έκλαιγε και σαν να καταλάβαμε ότι δεν κάνουν τίποτα και φεύγουν γιατί βρέχει, δεν καθάρισαν δηλαδή αυτό το χώρο που ήθελαν να καθαρίσουν. Μετά από ένα λεπτό με παίρνει και ο Κωστής τηλέφωνο και μου λέει Μιχάλη κάλεσε γρήγορα βοήθεια το 112 γιατί μου έχει πάρει το νερό το αμάξι. Παίρνουμε αμέσως τηλέφωνο το 112, είπαμε τι γίνεται, πέρασε ενάμιση λεπτό, ξαναπαίρναμε τα παιδιά τηλέφωνο πίσω, τίποτα, νεκρά τα τηλέφωνα και των δύο. Ξανακαλούσαμε, τίποτα.
Πήρα το γιό μου γρήγορα, ήρθαμε εδώ πέρα με ένα σχοινί, με δυσκολία, ο δρόμος ήταν κλειστός, βρήκαμε το μέρος που ήταν αυτό το παλιό κτίσμα, ακόμα έτρεχε το νερό, ήταν δύσκολο, κατεβήκαμε σιγά-σιγά, με ένα σχοινί δεμένοι και οι δύο, από άκρη σε άκρη. Κάποια στιγμή αντικρίσαμε το αμάξι του Κώστα, κάποια στιγμή με έβαλε και εμένα το νερό από κάτω, ευτυχώς το παιδί και άλλος ένας κύριος με τραβήξαν έξω, ευτυχώς είχα δεθεί και μετά πήγαμε από άλλη μεριά, από πιο σταθερό σημείο, πάλι οι δυό μας, ξαναδεθήκαμε, πλησιάσαμε και βγάλαμε πολλά αντικείμενα από το πορτ μπαγκάζ που ήταν ανοιχτό. Κάποια στιγμή συναντήσαμε τον Κώστα στη θέση του οδηγού, δεν βλέπαμε τίποτα από τη λάσπη».

Δείτε ακόμα:  Φωτιά στον Αυλώνα

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News