Συλλήψεις για φωτιές σε Λουτράκι, Κοζάνη, Λαμία και Αλμυρό

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο Λουτράκι πιστεύεται ότι το έκανε από πρόθεση
Σε τέσσερις συλλήψεις για πυρκαγιές σε Λουτράκι, Κοζάνη, Λαμία και Αλμυρό Μαγνησίας προχώρησε η Πυροσβεστική, ενώ παράλληλα επιβλήθηκαν χρηματικά πρόστιμα σε ακόμα 4 άτομα.
Αναλυτικότερα σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:
-Συνελήφθη σήμερα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς από πρόθεση σε δασική έκταση στο Λουτράκι Κορινθίας.
Ο προαναφερόμενος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κορίνθου.
– Συνελήφθη χθες, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κοζάνης, ημεδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε σε ξηρά χόρτα εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Τετραλόφου, του Δήμου Κοζάνης και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.500 ευρώ.
-Συνελήφθη χθες 30 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας, ημεδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε κατά την εκτέλεση γεωργικών εργασιών σε αγροτική έκταση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στη θέση 9 χιλιόμετρο περιφερειακής οδού Λαμίας Στυλίδας, του Δήμου Λαμίας, στην Φθιώτιδα και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.255,85 ευρώ.
-Συνελήφθη χθες 30 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Βόλου, ημεδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε κατά την εκτέλεση γεωργικών εργασιών, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή ΒΙ.ΠΕ. Αλμυρού, στην Μαγνησία και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.933,59 ευρώ.
-Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.875 ευρώ, χθες 30 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Δράμας, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση ξηρών χόρτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στον Δήμο Δράμας.
-Διοικητικό πρόστιμο, αξίας 1.125 ευρώ, επιβλήθηκε σήμερα από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Σοφάδων, σε ημεδαπή, η οποία προέβη σε καύση ξηρών χόρτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Καππαδοκικού. του Δήμου Σοφάδων, στην Καρδίτσα.
– Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.687,5 ευρώ, σήμερα 01 Ιουλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της 2ης Ε.Μ.Α.Κ., σε αλλοδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή ‘Αγιοι Ανάργυροι, της Δ.Ε. Επανομής. του Δήμου Θέρμης, στην Θεσσαλονίκη.
– Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.707,02 ευρώ, σήμερα 01 Ιουλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αιγίου, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε ρίψη βεγγαλικών προκαλώντας πυρκαγιά, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Νικολαιίκων Διακοπτού, του Δήμου Αιγιαλείας, στην Αχαΐα.

Δείτε ακόμα:  Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο ο Τάσος Ξιαρχό

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News