Σύμφωνο συμβίωσης υπέγραψαν οι ηθοποιοί Μιχάλης Οικονόμου και Γιώργος Μακρής

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ελπίζουμε σύντομα όλα τα ζευγάρια να έχουν τα ίδια δικαιώματα» αναφέρουν σε ανάρτησή τους
Σύμφωνο συμβίωσης υπέγραψαν οι ηθοποιοί Μιχάλης Οικονόμοι και Γιώργος Μακρής, επισημοποιώντας τη σχέση τους, όπως έκαναν γνωστό οι ίδιοι με αναρτήσεις τους στα social media.
Το ζευγάρι είναι μαζί πολλά χρόνια και έχουν υιοθετήσει ένα παιδάκι. Οι δύο ηθοποιοί μοιράστηκαν τη χαρά τους με τους followers τους, ανεβάζοντας και φωτογραφίες από την ιδιαίτερη στιγμή στη ζωή τους. «Πίστις, ἐλπίς, ἀγάπη, τὰ τρία ταῦτα· μείζων δὲ τούτων ἡ άγάπη», έγραψε στο post του ο Μιχάλης Οικονόμου ενώ τις ίδιες φωτογραφίες ανέβασε και ο Γιώργος Μακρής γράφοντας «Wedding Day».

«Ελπίζουμε σύντομα όλα τα ζευγάρια να έχουν τα ίδια δικαιώματα»
Την ευχή τους σύντομα όλα τα ζευγάρια στην Ελλάδα να έχουν τα ίδια δικαιώματα στον γάμο και την τεκνοθεσία, εξέφρασαν ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτός είναι και ο λόγος που δεν παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο.
«Ευχαριστούμε θερμά για τις όμορφες ευχές! Πρέπει όμως εδώ να κάνουμε μια υπενθύμιση, καθώς πολλές ιστοσελίδες έγραψαν πως παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο. Όχι, δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο, γιατί η Πολιτεία δεν μας δίνει ακόμη το δικαίωμα να το κάνουμε. Υπογράψαμε απλά ένα σύμφωνο συμβίωσης, άσχετα που εμείς από τη χαρά μας λέμε πως παντρευτήκαμε, αφού δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι περισσότερο να κάνουμε από αυτό.
Ελπίζουμε σύντομα όλα τα ζευγάρια σε αυτή τη χώρα να έχουν τα ίδια δικαιώματα, όχι μόνο για γάμο αλλά και για τεκνοθεσία. Για να είμαστε και εμείς και τα παιδιά μας εξασφαλισμένοι και στη ζωή και στην απώλεια. Ας είμαστε οι εαυτοί μας άφοβα, η αγάπη είναι φως και δεν κρύβεται!», έγραψε χαρακτηριστικά» ανέφεραν σε story τους οι ηθοποιοί.

Δείτε ακόμα:  Περτούλι: Η «μικρή Ελβετία της Ελλάδας» με το παραμυθένιο τοπίο

Newsroom | Pireas News