Συνελήφθη 28χρονη για τις επτά μολότοφ που εντοπίστηκαν στο ΑΠΘ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η νεαρή οδηγείται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης
Η αστυνομία συνέλαβε μία 28χρονη για την υπόθεση με τις επτά αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ που εντοπίστηκαν, χθες το μεσημέρι, στη Σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ.
Κατά την αστυνομική προανάκριση που διενήργησε η Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης διαπιστώθηκε ότι το σακίδιο ανήκει στην 28χρονη, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.
Η νεαρή εντοπίστηκε, συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα σπρέι πιπεριού, μία αντιασφυξιογόνα μάσκα με δύο φίλτρα, πλήθος πλαστικών δεματικών (tie wrap), τέσσερα σπρέι διαφορετικών χρωμάτων, συσκευασίες φαρμακευτικής πόσιμης γέλης για προστασία από δακρυγόνα και σωρεία εντύπων και χειρόγραφων σημειώσεων.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της περιλαμβάνει το αδίκημα της κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Σεισμός στην ανατολική Κρήτη

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News