Συνελήφθη ακόμη ένας 38χρονος που διέπραττε ληστείες σε περίπτερα στα νότια προάστια της Αττικής

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρόκειται για συνεργό άλλου 38χρονου ο οποίος έχει επίσης συλληφθεί
Ένας 38χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, ο οποίος διέπραττε συστηματικά ληστείες σε περίπτερα στα νότια προάστια της Αττικής.
Πρόκειται για συνεργό ατόμου το οποίο είχε συλληφθεί στις 8 Νοεμβρίου μετά από διαδοχικές ληστείες σε περίπτερα. Για τη σύλληψή του συστάθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών, ενώ στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και προανακριτικών δεδομένων, προέκυψε η εμπλοκή του σε πέντε περιπτώσεις ληστειών. Ως προς τον τρόπο δράσης του, προσέγγιζε περίπτερα, στα οποία -στην πλειοψηφία των περιπτώσεων- εργάζονταν γυναίκες και με την απειλή μαχαιριού ή την απειλή βίας, τις εξανάγκαζε να του παραδώσουν χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φωτοβολίδες, τέσσερα μαχαίρια, τέσσερα κουτιά με ναρκωτικά δισκία, το χρηματικό ποσό των 585 ευρώ, καθώς και ρουχισμός που χρησιμοποιούσε κατά τη διάπραξη των ληστειών. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, για ληστείες κατ΄ εξακολούθηση, παράβαση των νομοθεσιών για τα όπλα, τα ναρκωτικά, καθώς και για φωτοβολίδες και βεγγαλικά, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πού θα διενεργούνται δωρεάν rapid tests αύριο Τετάρτη

Newsroom | Pireas News