Συνελήφθη αλλοδαπός στο κέντρο της Αθήνας με διεθνές ένταλμα σύλληψης για κλοπές

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Γεωργιανός είναι μέλος εγκληματικής ομάδας
Η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εντόπισε και συνέλαβε χθες το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας, έναν 51χρονο από την Γεωργία, που καταζητούνταν διεθνώς, ως μέλος εγκληματικής ομάδας που διαπράττει κλοπές.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, προηγήθηκε κατάλληλη αξιολόγηση πληροφοριακών στοιχείων, η περαιτέρω διερεύνηση των οποίων οδήγησε στον εντοπισμό του σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας μαζί με ακόμη 14 άτομα, τα οποία και προσήχθησαν.
Όπως προέκυψε σε βάρος του 51χρονου εκκρεμούσε ερυθρά αγγελία, ενώ για την ταυτοποίησή του συνέδραμε το Τμήμα INTERPOL της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, καθώς κατά τον έλεγχο επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο με διαφορετικά στοιχεία.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ, συνελήφθη ένας από τους παραπάνω προσαχθέντες καθώς κατείχε παράνομα πιστόλι με δύο γεμιστήρες με 15 φυσίγγια. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα καθώς και απείθεια, διότι αρνήθηκε να δακτυλοσκοπηθεί, επισημάνθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.
Περαιτέρω, για έναν άλλο από τους προσαχθέντες διαπιστώθηκε ότι στερείται έγγραφα νόμιμης παραμονής στη χώρα και σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία της διοικητικής απέλασης. Κατά την εν λόγω διαδικασία, αρνήθηκε να προβεί σε δακτυλοσκόπηση και για τον λόγο αυτό συνελήφθη για απείθεια.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ουδεμία ανάμειξη ή γνώση είχα για όσα ακούγονται

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News