Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα μετά από ανάρτηση του στα social media

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι ανέφερε στο κείμενό του στο Facebook για την Αστυνομία
Το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης, συνελήφθη για παραβίαση του άρθρου 187α του Ποινικού Κώδικα, το οποίο προβλέπει ότι όποιος με οποιονδήποτε τρόπον ή μέσω του διαδικτύου απειλεί με τέλεση τρομοκρατικής πράξης ή προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξή της και έτσι εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη τιμωρείται με φυλάκιση.
Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης με ανάρτηση του στο Facebook ζητάει από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να τοποθετηθούν τα ΜΑΤ, που βρίσκονται ακριβώς έξω από τον χώρο ΒΟΞ στα Εξάρχεια, σε κάποιο άλλο σημείο, προειδοποιώντας με συμπλοκές και παρεμβάσεις της οργάνωσης σε κρατικά κτίρια και πρεσβείες ξένων χωρών.
Αναλυτικά στην ανάρτησή του ανέφερε:
Στην ανάρτησή του ανέφερε:
«Η ηγεσία του υπουργείου προπο έχει 2 επιλογές.Η μία είναι να δώσει εντολή στα ΜΑΤ να κρατάνε απόσταση από το ΒΟΞ.Η άλλη είναι να αφήνει να έρχονται τα ΜΑΤ δίπλα στο ΒΟΞ και να προκαλούν.Στην δεύτερη περίπτωση σας το υπογράφω εγώ θα γίνουν τα εξής.1ον Άγριες συμπλοκές έξω από το βοξ με μας και τα ΜΑΤ. Ξεχάστε την εικόνα που τα ΜΑΤ ρίχνουν κρότου λάμψης και ο κόσμος τρέχει.Θα κάτσουμε ακίνητοι να ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΕΞΩ.2ον.Θα ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ 43ον.Ολες οι πρεσβείες και όλα τα σπίτια των πρεσβευτών θα γίνουν στόχοι παρέμβασης.4ον. Όλες οι τουριστικές περιοχές το καλοκαίρι θα γίνουν στόχοι παρέμβασης.5ον. Θα δρομολογηθούν παρεμβάσεις σε σπίτια υπουργών, υπουργεία, κτίρια υψηλού συμβολισμού.Η θα μπουκάρουμε σε όλα μέσα και θα εκτεθεί η κυβέρνηση διεθνώς, ή θα πυροβολήσουν μέλη του Ρουβίκωνα για να μην μπουν με ότι αυτό συνεπάγεται.Αυτά που γράφω τώρα είναι το σχέδιο “πόλεμος για ένα άχυρο” το έχουμε συζητήσει έχει οργανωθεί και έχει εγκριθεί σε ολομέλεια τον Απρίλιο του 2024.»

Δείτε ακόμα:  Το «χρυσό» γκολ του Ελ Κααμπί στον τελικό του Conference League από όλες τις διαθέσιμες λήψεις – Το πιο σημαντικό στην ιστορία του ΟΣΦΠ

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News