Ισόβια κάθειρξη στον Μανώλη Καλομοίρη για το διπλό φονικό στα Ανώγεια

Συνελήφθη «μαϊμού» δικαστικός λειτουργός – Εκκρεμούσαν σε βάρος του 41 καταδίκες

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο 66χρονος προσποιούμενος τον δικαστή έπειθε εκμισθωτές διαμερισμάτων να του παραδώσουν τα κλειδιά
Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κυψέλης, 66χρονος κατηγορούμενος για απάτες κατ’ επάγγελμα.
Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο 66χρονος προσποιούμενος τον δικαστικό λειτουργό που δήθεν είχε μετατεθεί εκτάκτως στην Αθήνα, αναζητούσε διαμέρισμα προς ενοικίαση και έπειθε τους εκμισθωτές των διαμερισμάτων να του παραδώσουν τα κλειδιά. Στη συνέχεια παρουσιαζόταν ο ίδιος ως εκμισθωτής του διαμερίσματος και το ενοικίαζε σε ανυποψίαστους πολίτες, από τους οποίους αποσπούσε προκαταβολές ενοικίων δύο και τριών μηνών, ενώ αμέσως μετά εξαφανιζόταν.
Πρωινές ώρες της περασμένης Παρασκευής 10 Σεπτεμβρίου 2021, με την ίδια μέθοδο, απέσπασε τα κλειδιά διαμερίσματος από τον ιδιοκτήτη και στη συνέχεια προσπάθησε να το ενοικιάσει σε αλλοδαπό. Κατά τη σύνταξη του μισθωτηρίου όμως, συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλειδιά του συγκεκριμένου διαμερίσματος και μισθωτήριο ενοικίασης οικίας.
Παράλληλα, σε βάρος του εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης και 41 καταδικαστικές αποφάσεις για απάτες με συνολική ποινή φυλάκισης 62 χρόνια, 259 μήνες και 55 ημέρες. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στους αρμόδιους εισαγγελείς.

Δείτε ακόμα:  Ψυχρές αέριες μάζες ρίχνουν κατακόρυφα την θερμοκρασία

Newsroom | Pireas News