Συνελήφθη βασικός ύποπτος για την δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουλάχιστον δύο άτομα φέρεται να του είχαν αποστείλει απειλητικά μηνύματα – Οι αστυνομικοί δεν έχουν αποκλείσει ακόμα το ενδεχόμενο ηθικός και φυσικός αυτουργός να είναι το ίδιο πρόσωπο
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Νέο Ψυχικό, καθώς έχει προσαχθεί ένας Έλληνας, 44 ετών, ως ο δράστης της εκτέλεσης.
Το εν λόγω άτομο είναι σύμφωνα με τους αστυνομικούς γνώριμος της ΕΛ.ΑΣ., καθώς στο παρελθόν την έχει απασχολήσει για υπόθεση απαγωγής. Εν τω μεταξύ, οι καταθέσεις μαρτύρων που θα μπορέσουν ενδεχομένως να εξηγήσουν το κίνητρο της εκτέλεσης, συνεχίζονται στην Ασφάλεια. Τουλάχιστον δύο άτομα φέρεται να είχαν αποστείλει το τελευταίο χρονικό διάστημα σε τακτά χρονικά διαστήματα απειλητικά μηνύματα προς τον 54χρονο τοπογράφο.
Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, εξετάζουν αν αυτές οι απειλές μπορούν να σχετίζονται με τη δολοφονία. Οι αποστολείς αυτών των απειλητικών μηνυμάτων αν και έχουν τοποθετηθεί στη λίστα των υπόπτων, προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχουν ενδείξεις και στοιχεία, ότι θα μπορούσαν να προβούν στη δολοφονία του 54χρονου. Οι απειλές φαίνεται ότι είναι σε επίπεδο επαγγελματικών διαφορών, αλλά σύμφωνα με τους αρμόδιους αξιωματικούς, εξετάζεται το κίνητρο για τη δολοφονία του να είναι μικτό, δηλαδή συνδυασμός επαγγελματικών και οικονομικών διαφορών. Γι’ αυτό τον λόγο, οι αστυνομικοί δεν έχουν αποκλείσει ακόμα το ενδεχόμενο ηθικός και φυσικός αυτουργός να είναι το ίδιο πρόσωπο.
Μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί έχουν λάβει εννέα καταθέσεις από την Αθήνα και έξι από τη Μύκονο, θα λάβουν δύο ακόμα από άτομα που έχουν έρθει από τη Μύκονο, προκειμένου να παρευρεθούν στην κηδεία, και αργότερα από τη σύζυγο του θύματος. Σε καμία από αυτές τις επίσημες καταθέσεις δεν φαίνεται να προσδιορίζεται κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, σε πληροφοριακό όμως επίπεδο, αρκετοί έχουν μιλήσει για συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά ακόμα δεν υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος του προκειμένου να απαγγελθούν κατηγορίες.

Δείτε ακόμα:  Αναμένεται η κατάθεση της γυναίκας που τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News