Συνελήφθησαν δύο άνδρες και μία γυναίκα για παράνομη μεταφορά μεταναστών στον Έβρο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι διακινητές μετέφεραν με Ι.Χ. αυτοκίνητα συνολικά 13 παράτυπους μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας
Συνολικά 13 μετανάστες επιχείρησαν να μεταφέρουν παράνομα στη χώρα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα τρεις διακινητές, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες στον Έβρο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας, το απόγευμα της Πέμπτης αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου, με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν στην Εγνατία Οδό Κήπων-Αλεξανδρούπολης αλλοδαπό διακινητή που μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πέντε μετανάστες. Ο οδηγός-διακινητής δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και συνελήφθη μετά την ακινητοποίηση του οχήματος, για το οποίο έχει δηλωθεί κλοπή την 1η Αυγούστου σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.
Το ίδιο απόγευμα συνελήφθη στην περιοχή του Τυχερού και άλλος αλλοδαπός διακινητής για τη μεταφορά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τεσσάρων μεταναστών. Η τρίτη σύλληψη αφορά αλλοδαπή διακινήτρια, η οποία εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου να μεταφέρει με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τέσσερις μετανάστες. Σημειώνεται ότι η δράστιδα στη θέα των αστυνομικών, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο και να διαφύγει της σύλληψης, ανέπτυξε ταχύτητα, αλλά στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Κοντά στην ταυτοποίηση του βιαστή με το τατουάζ η ΕΛ.ΑΣ.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News