Συνελήφθησαν τέσσερις Παλαιστίνιοι για κατασκοπεία στη Λέρο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φωτογράφιζαν μέσα από το ΚΥΤ τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού
Τέσσερα άτομα με καταγωγή από την Παλαιστίνη συνελήφθησαν από τις αρχές στη Λέρο και αντιμετωπίζουν κατηγορίες περί κατασκοπείας.
Πιο συγκεκριμένα περίπου στις 19:15 του Σαββάτου (22/06) ειδοποιήθηκε το αστυνομικό τμήμα του νησιού από τον επόπτη security του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης για τέσσερις αλλοδαποί οι οποίοι διαμένουν στη δομή και είχαν φωτογραφίσει νωρίτερα με τα κινητά τους τηλέφωνα τη βάση της υπηρεσίας ναυτικών τεχνικών εγκαταστάσεων.
Οι Παλαιστίνιοι με ημερομηνίες γέννησης 1985, 1990, 1993 και 2000 εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν μέσα στο ΚΥΤ.
Τα κινητά τηλέφωνα με τα οποία φωτογράφισαν τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις κατασχέθηκαν.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:
Την 22-06-2024 και περί ώρα 19:15 ειδοποιήθηκε το Α.Τ. Λέρου από τον επόπτη των Security του ΚΥΤ, ότι 4 αλλοδαποί, προσωρινοί κάτοικοι ΚΥΤ, είχαν νωρίτερα φωτογραφίσει με τα κινητά τους τηλέφωνα, την βάση της Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ). Ανωτέρω αλλοδαποί υπήκοοι Παλαιστίνης α) γεν. 1985, β) γεν. 2000, γ) γεν. 1990 και δ) γεν. 1993 εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, στον χώρο του ΚΥΤ Λέρου και κατασχέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  «Έπεσε κατά λάθος κάτω, αλήθεια, ορκίζομαι να χάσω το φως μου» υποστηρίζει η 50χρονη που κρίθηκε ένοχη για την κακοποίηση των θετών παιδιών της

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News