Συννεφιασμένη Κυριακή με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές
Άστατος θα είναι ο καιρός τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, καθώς θα έχουμε νεφώσεις με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, ενώ σε κάποιες περιοχές θα υπάρχουν τοπικές βροχές.
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές σε Μακεδονία και Θράκη.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:
ΑΤΤΙΚΗΚαιρός: Αραιές νεφώσεις.Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΚαιρός: Αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν. Πιθανότητα ασθενών βροχών το βράδυ. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 01 έως 10 βαθμούς Κελσίου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗΚαιρός: Αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία και στα υπόλοιπα τμήματα.Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και παγετός τις πρωινές ώρες.Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά τμήματα 6 και τοπικά 7 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 1) έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και βαθμιαία στη δυτική Στερεά. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα επεκταθούν και νοτιότερα.Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαιρός: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗΚαιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών.Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΚαιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών.Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα βόρεια 6 με 7 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
ΕΥΒΟΙΑΚαιρός: Αραιές νεφώσεις.Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε ακόμα:  Συγκλονιστική εικόνα από δορυφόρο για τη μεγάλη φωτιά στον Έβρο – Η μεγαλύτερη δασική πυρκαγιά των τελευταίων ετών σε ευρωπαϊκό έδαφος

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News